Szacuny
17
Napisanych postów
4480
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
32149
Używałem i to w dawce max. jaka przewiduje producent tj 3 kaps., (Megabol). Nic mi nie dało...jedyna zaleta tego suplementu to niska cena. Chociaz z drugiej strony sam producent mowi że dziala to tylko na podatne osoby...mysle ze mozesz sprobowac, jest niedrogie - duzo nie stracisz...
pozdrawiam
Pozdrawiam
Wasz don Zwierz
Jeżeli moja wypowiedż Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
Szacuny
2
Napisanych postów
198
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2787
Witaj kolego , temat ten byl juz przerabiany kilka razy na forum , moze poprostu poszukaj odp czytajac posty . aczkolwiek powiem ci tylko tyle ze niewarto tego kupowac jedyny efekt to wieksze poczucie glodu i tyle .
Szacuny
1
Napisanych postów
193
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3845
dokladnie DM to praktycznie to samo co vit b12.. nie orientuje sie zabardzo w cenach ale w aptece mozna kupic zwykla b12 za 20 zl, starcza na 3 m-ce...
Szacuny
4
Napisanych postów
2389
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
25188
Kols ktory to bral przybral na masie 10 kilo w ciagu miesiaca, a po tygodniu wyciskal 50 kilo wiecej na prostej laweczce. To daje znakomite wyniki... warunek jest jeden : litra omnadrenu w tylek + wiadro mety jako uzupelnienie diety. Hehehe. Ale na serio to mowil, ze czuje jak mu krew krazy w lapskach.