...
Napisał(a)
Wiatam panowie,,sprawa wyglada tak 3 lata temu mialem kontuzje mianowicie przpuchline w udzie od przetrenowania gdyz gralem wtedy jeszcze w pilke teraz jestem na etapieprzed cyklowym od grudnia ruszam z cyklem na metce ....i pojawiaja sie pytania czy przepuchlina moze wrocic ....kontuzja skonczyla sie tym ze w momecie kiedy wykryto mi ja musialem zrobic rok przerwy co doprowadzilo do naturalnego zagojenia sie jej ....i tak juz zostalo...dzias mam juz tylko po niej maly guzek ktory z czasem przybywania masy zanikia coraz bardziej....mysle ze jasno opisalem moj problem i dla kazdego bedzie zrozumialy....nie piszcie ze mam isc do lekarza sportowego bo do tego sam doszlem co musze ...chce uslyszac wasze zdanie na ten temat..dodam jeszcze ze noga od 3 lat jest sprawna i nie mialem zadnych problemow ...tym bardziej ze te 3 lata spedzedzilem na silowni i nigdy nie odpuszczalem nog zawsze na max....to powazny temat wiec darujcie sobie co po niektorzy durnych wypowiedzi...pozd,
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
na takie urazy trzeba zawsze uwazac, mysle ze nie powinienes sie martwic tym ale zawsze wpełni skoncentrowany podchodzic to cwiczen angazujacych nogi... a bedzie siii
yo!
...
Napisał(a)
wykonuj cwiczenia poprawnie technicznie i wszystko bedzie dobrze.
zdrowka
zdrowka
It's not Revenge, It's Punishment!
...
Napisał(a)
uwazaj na spore skoki sily i zawsze sie porzadnie rozgrzewaj 

Get Big or die trying...ON 7.06-29.08
Project "gym" in progress...
SZUKAM TANIO TRANSPORTU BUS/CIĘŻARÓWKA!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!