...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Witam czytałem ten temat bo mam 400 tab bułgarskiej mety mam hepatil silimarol i clomid oraz 1 puchę mono i 1 puchę jabłczanu na tych dwóch ostatnich zrobię cykl po mecie a mete w cyklu mogę zabrać tak 1tydz-3tabs 2tydz-4tabs 3tydz-4tabs 4tydz-5tabs 5-tydz-6tabs 6tydz-6tabs 1sili=1mety hepatilu ile? i ile clomidu? i czy mogę zrobić tak 1 cykl na mecie 1 cykl na krea i kolejny cykl na mecie? Staram się 3mać dietę ale wspomagam się odżywką białkową cały czas mam 176 wzrostu i 77kg wagi ćwiczę około 2lat mam 22 lata to moja pierwsza styczność z dopalaczami Dzięks za pomoc
...
Napisał(a)
tak wygląda, ale czy jest 100% oryginał stwierdzi CLP.
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
biernas , a co to za roznica ??? mialem i twarde i miekkie i obydwie daly rade , nie rozumiem tego
adas smieszny troche temat , niby mowi sie o wy***kach dianabolu bulgara , ale nie wiem czy to oplacalne przy tak niskiej cenie przynajmniej w naszym kraju
pozdrawiam
adas smieszny troche temat , niby mowi sie o wy***kach dianabolu bulgara , ale nie wiem czy to oplacalne przy tak niskiej cenie przynajmniej w naszym kraju
pozdrawiam
kazdy dzien jest nowym wyzwaniem , nowym celem i poznaniem , nie dajmy sie zwiesc smiercionosnym urojeniom
...
Napisał(a)
necropost to jeszce malo wiesz
poszukaj niedawno bylo o tym
niby nie oplacalne a jednak wy***ki sie trafiaja

poszukaj niedawno bylo o tym
niby nie oplacalne a jednak wy***ki sie trafiaja

...
Napisał(a)
Jedz śmiało...
Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!