WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Czy dieta naprawdę może przyczynić się do zwiększenia poziomu testosteronu?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

Ilość wyświetleń tematu: 1044

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 19
Cześć. Mam takie pytanie. Mówi się że naturalnie można zwiększyć poziom testosteronu poprzez odpowiednią dietę. Czy jest ktoś może, kto zrobił sobie badania na ilość teścia, potem zaczął jeść ''na zwiększenie testosteronu'' i zrobił ponownie badania? Jeśli tak to jakie były wyniki? Dużo większe czy praktycznie takie same? Pozdro.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9359 Napisanych postów 83951 Wiek 50 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 709585
W Twoim wieku to raczej nie powinieneś mieć takich problemów.
Zauważyłem że dzisiejsza młodzież na siłę szuka sobie problemu.
Skup się na treningu a nie na pierdołach/
1

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://sebastianszmit.pl/ 

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 19
Ale jaki problem? Ja tu żadnego problemu nie wskazałem i żadnego problemu nie mam :D Pytam bo jestem ciekawy czy dietą rzeczywiście można podnieść poziom testosteronu.
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9359 Napisanych postów 83951 Wiek 50 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 709585
Tak pośrednio można ,jednak nigdy powyżej normy.

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://sebastianszmit.pl/ 

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 601 Napisanych postów 36401 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 297126
Raczej nie jest to zauważalna ilość, nawet jakby podniosło o 10% to byś tego nie zauważył bo norma jest mocno rozciągnięta :)

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3635 Napisanych postów 31015 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 294323
Jeśli dieta nie jest zbilansowana, za niska podaż kcal, to owszem może wystąpić zaburzenie produkcji androgenów. Istotna podaż tłuszczu, węglowodanów, nieco mniej bialka
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co do picia na diecie redukcyjnej?

Następny temat

Redukcja 33 lata 172cm 86kg

electro
Polecane artykuły