Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
42
Napisanych postów
3307
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
37424
Od prawie trzech tygodni jem stanozolol 5mg z IP i caly czas mam styki ze to podruba. wogle niejestem przekonany co do produktow IP. Jezeli ktoś mógłby mnie uspokoic podając mi jakis link do stron o IP czy coś... albo nie wiem jakies wytlumaczenie zebym wiedzial ze na 100% Ip to orginały. Sogi sie posypią grubo. byleby cos sensownego, przekonującego.
Szacuny
23
Napisanych postów
1299
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
16262
Powaga stary. Uwierz im bo to starzy wyjadacze. Zresztą ja jestem właśnie na winku IP i boli co 47s (bo ja mam wino w strzałach).
P.S. Ile kalorii dziennie jesz? Na stawy artresan - nie dość że nie bolą wcale to jeszcze wyleczyłem zadawnioną kontuzję kolana. Coś mi się widzi, że ktoś tu za wcześnie sięgnął po dopalacze...
Szacuny
39
Napisanych postów
1631
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
24672
Powiem Ci że ja był bym bardziej przekonany do IP niż do reszty.
Nie masz się czym martwić wszystko jest oki rezultaty zobaczysz w 5 tyg.jak Ci siła skoczy.
Szacuny
42
Napisanych postów
3307
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
37424
siła mi już skoczyła o 5 kg na ławce. ale do tego biore jeszcze superanabolon, i nie wiem od czego ta sieła. w sumie to twardnieją mi mięśnie i mi barki sie pociachały. 3kilo na wadze też skoczyło. ale musze zobaczyć jakis dowud rzeczowy ze IP to nie podruby. ale dzieki dostaleś soga.
Szacuny
12
Napisanych postów
3707
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
35513
IP to taka wielka niewiadoma. Ktos gdzies to stworzyl i podobno jest swietne. Ale na pewno nie zrobil tego aby pomoc kulturystom ale dla siana. I chyba lepiej w siebie kluc lekarstwa niz jakies mieszane w piwnicach srodki. Chociaz do amfetaminy ludzie nie maja zastrzezen i nie przeszkadza im, ze nie jest apteczna