Treści publikowane w tym dziale mają charakter informacyjny i stanowią wymianę doświadczeń użytkowników. Nie zastępują konsultacji lekarskiej, diagnozy ani indywidualnej porady medycznej.
W przypadku problemów zdrowotnych, podejrzenia choroby lub stosowania leków skonsultuj się z lekarzem lub wykwalifikowanym specjalistą.
czy ktos z was mial cos takiego i wie co to jest??
zeby to peklo jedno naczynko,a to wyglada jakby krew sie rozlala.albo to cos z teczowka...
tylko mi nie piszcie,ze to 'efekt czerwonych oczu' i mozna usunac programem do obrobki zdjec cyfrowych...
Szacuny
0
Napisanych postów
0
Na forum
2025 lat
Przeczytanych tematów
0
polecam krople Tobradex,tylko mozna je stososwac przez max.7 dni,potem trzeba odstawic,ale zazwyczaj ten czas wystarcza do zaleczenia.
stosowac co 3 godziny w ciagu dnia.
Szacuny
187
Napisanych postów
4965
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
40441
hmmmmm, ja na przyklad zdjecia wcale nie widze a ogolnie fotki chodza w tej chwili na forum wiec zobacz czy nie zrobiłes jakiegos błedu w zamieszczaniu
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Szacuny
31
Napisanych postów
1966
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23192
Na Twoim miejscu jezeli ten efekt sie utrzymuje to wybralbym sie do okulisty.Takie podejscie,ze zwykle krople do oczu pomoga moze czasami sie zle skonczyc.....
Szacuny
11179
Napisanych postów
52135
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
wiecie co,powoli to przechodzi.to pewnie ze zmeczenia.pewny czynnik alergiczny tez moze odgrywac role,bo mam psa i kota,ale mam ich od dawna wiec moze dopiero teraz robie sie 'przeczulony'.