Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
3
Napisanych postów
141
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
18935
1. WIEK:26
2. WAGA:91
3. WZROST:178
4. WYMIARY:
-biceps:41
-klatka:115
-udo:64
-talia:87
6. DIETA: do 4 tys kcal
9. CEL CYKLU:masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIE:obecnie cypio 100mg e3d
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):endo
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:tak
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:120x 3
-martwy ciąg: 160 x4
-przysiad: 150 x 5
Witam,
Jak w temacie planuje cykl Cypio + Deca, i tu meta na kicka lub tez w środku/ pod koniec cyklu. Mam obecnie 25x cypio testex 250mg i 40x DD 100mg. Testa sam wyciągam z apteki a deka podobno tez apteczna. Meta to Danabol w poprzednim cyklu bylo 20mg i czułem ja dobrze - wszystkie środki do ewentualnego dokupienia. Tak wiec przechodząc do meritum:
1.Jaka dawka deki na pierwszy kontakt?
2.Przy mecie na początku pojechać rzadziej z towarem np oba e5d a potem zwiększyć do e4d czy jechac od poczatku do końca stale np pon, czwtek ?
Ogolnie myslałem o czymś takim:
1-5 meta 30mg ed
1-5 cypio 250mg e5d
deka 200mg e5d
9-13 meta 20mg ed ( w zalezności jak będzie szło i od badań w 8 tyg)
5-14 cypio 250 e4d
5-12 deka 200 e4d
do cyklu przygotowane hcg jak i całe pct. Tylko tak jak mówię nie wiem jaką dawke deki przyjąc na poczatek. Przy zakupie myślałem, że będzie test 500mg/week deka 300/400-week ale nie wiem czy nie za duzo deki. Będe wdzięczny za radę... Dzięki
"Nie umrzesz za mnie, wiec nie mów mi jak mam żyć"
Szacuny
3
Napisanych postów
141
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
18935
lodzianin no własnie ja wiem 300-400 ale to 300 czy 400 hehe bo nie wiem mnie ilość tyogdni cyklu nie interesuje mogę poleciec 300mg i przedłużyć albo 400 i skończyc szybciej nie oto chodzi .. stała dawka masz na myśli teścia i deke od początku ?
"Nie umrzesz za mnie, wiec nie mów mi jak mam żyć"