...
Napisał(a)
witam, za pasem mam juz 6 tydzien deci z cypio i tak sie zastanawiam czy nie pociagnac go do 8 tygodnia a poznij przejsc na propa 7 tyg a trena 5 tyg. Mam kilka opakowan trena i kusi by dolaczyc bo na ostatnim cyklu z niego bylo lepiej niz zadowalajaco...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wstaw ankietę działu
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Nie wiem dokladnie czy o to Tobie chodzi ale w profilu mam swoje dane, wage+ wzrost itp...chyba ze gdzies jeszcze trzeba to uzupelnic? w skrocie napisze: staz ponad 9 lat, wzrost 183, waga 96kg, biceps 47, pas 87 klatka nie mierzona, dieta dopracowana bardzo dobrze, zakonczone 4 cykle glownie tesc deca ostatni cykl prop i tren zakonczony pol roku temu. glownie chodzi mi o sucha mase...na obecnym cyklu wodze juz roznice w wygladzie ale mysle ze tren by dal jeszcze lepszy efekt...
...
Napisał(a)
Ta ankieta:
1. WIEK:
2. WAGA:
3. WZROST:
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
PYTANIE:
Co do trenu to po dece ja bym zrobil przerwe z 2 tygodnie zanim zaczalbym z trenem. Deca+tren=gino. Jak chcesz konczyc cykl trenem to cypio zamien najlepiej na propa i mozesz dolaczyc tez wino. Tren tydzien krocej od propa, wino tydzien dluzej. Nie koncz wszystkiego na raz. I hcg musi byc po takim cyklu i to z 15000jm by sie przydalo. Po hcg clomidu 20-24 tabsy.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2011-05-19 11:35:44
1. WIEK:
2. WAGA:
3. WZROST:
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
PYTANIE:
Co do trenu to po dece ja bym zrobil przerwe z 2 tygodnie zanim zaczalbym z trenem. Deca+tren=gino. Jak chcesz konczyc cykl trenem to cypio zamien najlepiej na propa i mozesz dolaczyc tez wino. Tren tydzien krocej od propa, wino tydzien dluzej. Nie koncz wszystkiego na raz. I hcg musi byc po takim cyklu i to z 15000jm by sie przydalo. Po hcg clomidu 20-24 tabsy.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2011-05-19 11:35:44
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!