...
Napisał(a)
Cześć wszystkim, trenuje juz ponad 5 lat, 3 lata na odżywkach a od 2012 dodałem też sterydy. Łącznie brałem już Propa+Cyprio,Prop+Tren i ostatnio Prop+Enan. Teraz od 4 miesięcy miałem tylko diete plus dotego odżwyki (białko, carbo, Trec S.A.W,Trec cm3, BCAA, Glutamina). Teraz chcę zacząć cykl na większe wycięcie moich mięsni. Mam już Trena i do tego Vinstrol. Moje pytanie brzmi co dokupić do tego? Moj dostawca mówi żebym dokupił Propa co wy na to ? Może macie inne propozycje.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
liczyłeś rozkład b/t/w/? i ilość kcal??jak nie to policz http://potreningu.pl/diety
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
kolego nie dla ciebie doping,co to za cykle wgle wczesniej prop+"cyprio"(co to k***a cyprio?) juz sie zlapales za trena na poczatku przygody z sokiem?
...
Napisał(a)
Do kk jak nie wiesz od czego jest skrot cyprio to nie wypowiadaj sie po rady od pseudo znawcy mi nie potrzeba
...
Napisał(a)
zamknijcie ta zenade.a ty chlopak dalej wal cobie na pierwszy cykle swoje cyprio i trena dorzuc jeszcze inse i gh :)miska sie klania bo jestem pewien ze takowej nie masz
...
Napisał(a)
nie cyprio tylko cypio,zredukuj ten pas bo jest duuzy.Zacznij liczyć kcal i rozkład b/t/w bo tak brnąc dalej ulejesz się jeszcze bardziej.Poczytaj w dziale o vlcd! testa do tego i na tym poleć,efekty są bardzo szybkie
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!