Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
9
Napisanych postów
311
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1852
Witam chciałem opisac cykl kumpla który ma dopiero 17lat a wygląda juz naprawde kakretnie bo przy wzroscie 180cm wazy 98kg biceps 43-44cm wycisk klata 170kg.Jeszcze we wakacje rok temu mogłem z nim rywalizowac ale teraz jak go widze to szlak mnie trafia ...jak szybko przegonił wszystkich.No i teraz opisze jego ostatni cykl który trwa juz z 6 miesięcy bo dokładnie od Zimy do teraz je metke w dawkach od 5 do 8 tab dziennie i tak juz je przez dobre 6 miesięcy i wczasie jedzenie tej metki robił co jakis czas jak sie domyslam co miesiąc cykl który trwał tez miesiąc to były cykle z tescia propionata dawki kosmiczne 200mg co 2dni albo i nawet co dzien.
Teraz moze rozpisze to normalnie zeby było wyrazniej:
1-24 meta 25-40mg dzienie
5-10 tesc propionat 200mg co 2dni
15-20 tesc propionat 200mg co dzien
20-24 Winstrol w tabletkach (nie wiem jakie dawki)
Co o tym myslicie ?? Wyszły mu po tym kakretne syfy.A co do wątroby juz dawno jej pewnie nie ma.A gino dziwi mnie ze wogle mu nie wyskoczyło.
Szacuny
1
Napisanych postów
115
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
912
extrem co ty za ******ly tu wygadujesz
jakis amator to prezczyta i pomysli ze za***icho i tez to zrobi co za brak pomyslunku troche logicznego myslenia
i co chciales pozatym przez ten text pokazac,moze nastepnego dowod na to ze unas jest pelno idiotow czy co