Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
103
1. Płeć: big dick
2. Wiek 29
3. Wzrost 172
4. Waga 90 kg
5. Klatka bd
6. Ramie 43
7. Talia 90
8. Udo 65
9. Łydka bd
10. Staż na siłowni 5 lat z przerwami
11. Przebyte cykle ( ilość i jakie środki) bylo tego sporo , winstrol, testosterony,npp, deca, boldenon, metka, trenabol
12. Dieta (białko, węglowodany, tłuszcze w gr/kg mc) bd
13. Tendencja do tycia/chudnięcia do tycia
14. Wyniki siłowe
- klatka bd
- martwy bd
- przysiad bd
Cel cyklu doleciec do 105 kg i zrobic w miare definicje.
Szacuny
16
Napisanych postów
883
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
9537
ja niezbyt sie znam ale wiem ze przy dlugim cyklu napewno zmienial bym estry
mix potem enan,prop ewentualnie cyopio gdzies w srodku
niby to samo ale zawsze zmiana dla psychiki bynajmniej u mnie tak to dziala.nowe opakowanie,nowa podjarka nowym srodkiem
placebo tez ma swoja sile
Szacuny
18
Napisanych postów
642
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2250
slyszalem ze deca z boldem to ciekawe polaczenie , ogolnie jak dla mnie bardzo duze dawki . Zrob relacje bede wdzieczny , ciekaw jestem czy wysokie dawki sa wprost proporcjonalne do efektow bo powoli sie przekonuje ze nie , co zejscia zrobil bym taper na propie i masteronie i w zaleznosci w jakiej kondycji beda jaja to polecial bym hcg w wiekszej dawce
Zmieniony przez - aptekarzUK w dniu 2011-07-06 12:52:48
Szacuny
16
Napisanych postów
883
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
9537
ja mysle ze za duzo deci
wazysz 90kg optymalnie bedzie 400mg
nie zauwazylem zadnej roznicy miedzy przyjmowaniem 400 a 600deci
moze pozatym ze w drugim przypadku spadlo mi libido w pewnym momencie mimo wysokiej dawki testa[1200mg]
i tak jak aptekarz nie uwazam zeby wieksze dawki przekladaly sie u wszystkich bezposrednio na wieksze efekty.na pewno sa wieksze sajdy to napewno agresja,retencja,cisnienie pozatym nie odczulem zadnych benefitow
mysle ze kazdy organizm jest w stanie przerobic okreslona ilosc koksu a reszta sie marnuje i idzie w sajdy
sa ludzie ktorzy przerobia 2gr testa a niektorzy 4razy mniej,ja wiem ze 750mg to moj maks i wyzej hoooja nie podskocze