jazda lecimy jazdaaaaa
...
Napisał(a)
Koledze przypisal lekarz 100 tabletek i gdyby byla koniecznosc to by clomid takze dal.Ja sie bierze do 4 tygodni to organizm sam potrafi wrocic do normy szczegolnie jak sie jest w mlodym wieku.Wlasnie dlatego dawki lecznicze sa do 4 tygodni.
jazda lecimy jazdaaaaa
...
Napisał(a)
Ale na ile dni lekarz mu to rozpisał? Po ile dziennie? Lekarz przypisałby pewnie 1dziennie. Jak ktoś trenuje to na jednej się nie kończy.
Zmieniony przez - speedi2 w dniu 2007-04-10 20:14:02
Zmieniony przez - speedi2 w dniu 2007-04-10 20:14:02
...
Napisał(a)
dawka lecznicza jest do 4 tabletek dziennie, a ile on mu przypisal to ja juz nie wiem.A wiekszos ludzi co tu pisze to wlasnie podobne dawki jedza dlatego napisalem ten post i sie z tego smieje ze to dawki dla szczurow a oni chca clomid na odbloka.Jak by jedli 200 metki calyczas po 6-8 to by mogli clomid zastosowac tymbardziej jak by byli w starszym wieku.
jazda lecimy jazdaaaaa
...
Napisał(a)
Przypisał mu 100 tabletek. Jak jakieś "zostaną" to co? Ma je sobie zostawic na później? 4tabletki dziennie? Dla mnie nie jest to dawka lecznicza. 4to je się na normalnym cyklu.
...
Napisał(a)
100 tab dzielone na 4=25 dni to jest 4tyg i jeden dzien
jazda lecimy jazdaaaaa
...
Napisał(a)
speedi2 dobrze pisze:p chyba sie zle czujesz zeby leczniczo dawac 4tab :d nie zaszpanujesz tu wiedza 

On ;)
...
Napisał(a)
Dawkę należy zawsze dostosowywać do stopnia zaawansowania oraz predyspozycji indywidualnych. Organizmy są różne. Jednych 100 może zblokowac inni po 150 nie będą mieli problemów. Paczka Clomidu to nie majątek. Zawsze lepiej zapobiegac niż leczyc.
Zmieniony przez - speedi2 w dniu 2007-04-10 20:48:07
Zmieniony przez - speedi2 w dniu 2007-04-10 20:48:07
...
Napisał(a)
Mowie ze w ksiazce z lekami tak pisze dawki lecznicze od 10-20mg, dawka podtrzymujaca 10mg.Tak z tym sie zgadzam ,ale jak niektorzy biora 100tab po 4 tabletki i maja po 20 lat to po co im clomid metanabol i tak ma slabe wlasciwosci blokujace hpta.
jazda lecimy jazdaaaaa
...
Napisał(a)
dawki lecznicze OD 10-20mg ???? co to za ksiazka?
czesc ulotki metanabolu:
Dawkowanie: P.o. Dorośli. Początkowo 2,5-5 mg/d, w ciężkich przypadkach do 10 mg/d w 2 dawkach podzielonych; dawka podtrzymująca 1-2,5 mg/d. Dzieci do 2. rż. 0,05 mg/kg mc./d; dzieci 3.-6. rż. 0,5-1 mg/d, dzieci po 7. rż. 1-2 mg/d w dawkach podzielonych.
20mg to jest doping a nie dawka lecznicza
czesc ulotki metanabolu:
Dawkowanie: P.o. Dorośli. Początkowo 2,5-5 mg/d, w ciężkich przypadkach do 10 mg/d w 2 dawkach podzielonych; dawka podtrzymująca 1-2,5 mg/d. Dzieci do 2. rż. 0,05 mg/kg mc./d; dzieci 3.-6. rż. 0,5-1 mg/d, dzieci po 7. rż. 1-2 mg/d w dawkach podzielonych.
20mg to jest doping a nie dawka lecznicza
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!