co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
...
Napisał(a)
tomekszaba wyjdz i nie wracaj bo wiedza to ty nie blyszczysz. nie blaznij sie.
...
Napisał(a)
Z tego co mi wiadomo to piramidki były stosowane dawniej głownie po to a zeby powracac do "normalnosci" poniewaz tkzw odblok nie byl jeszcze tak powszechnie stosowany. JESLI SIE MYLE TO PRZEPRASZAM.
...
Napisał(a)
metanabol sam w sobie nie wykazuje silnej supresji przysadki ale skumulowany estrogen juz niestety takie wlasciwosci ma dlatego tez wlasnie po kazdym srodku aromatyzujacym do ow hormonu antyestrogen jest na miejscu co Ty na to?
...
Napisał(a)
Z tego co mi wiadomo to piramidki były stosowane dawniej głownie po to a zeby powracac do "normalnosci" poniewaz tkzw odblok nie byl jeszcze tak powszechnie stosowany. JESLI SIE MYLE TO PRZEPRASZAM.
dodaj jeszcze że chodziło o to żeby organizm powili sie odzwyczaił od podawanego środka i bedzie si
e-lite - racja
dodaj jeszcze że chodziło o to żeby organizm powili sie odzwyczaił od podawanego środka i bedzie si
e-lite - racja
haters gonna hate...
lovers gonna love...
i love haters <3
Najlepsze przed Tobą...
...
Napisał(a)
e-lite nie wiem jakim cudem ale sog wszedl, w sumie nie zablysles tutaj jakos specjalnie, ale za caloksztalt ci sie nalezy
Zmieniony przez - DRW w dniu 2007-04-10 19:02:43

Zmieniony przez - DRW w dniu 2007-04-10 19:02:43
...
Napisał(a)
Ja wam powiem ze jezli chodzi o mietka to jestem jak najbardziej za ze wzgledu na to ze zaopserwowalem stalsze i trwalsze przyrosty na piramidzce
Zycie to nie bajka....
Ani nie film akcji!
Ani nie ring!
...
Napisał(a)
ale przy 100 tabletkach estrogen nie bedzie skumulowany,bez przesady.
jazda lecimy jazdaaaaa
...
Napisał(a)
no ***lem sie 6tab wzielem za 6tyg
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, kiedy umrzesz"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!