OwneD
Off since 01-09-2010 r.
...
Napisał(a)
kurde i teraz mam naprawde dylemat wzielem sobie na powaznie slowa o tym ze sie zaleje fatem i sam juz niewiem a niebede teraz pzerywal cyklu. myslicie ze bedzie az tak tragicznie przy diecie 4 g ww 3,3 b i 1,3 t i areobach 3 razy w tyg na czczo po 35min?
Zmieniony przez - -spartan- w dniu 2008-05-06 19:08:26

Zmieniony przez - -spartan- w dniu 2008-05-06 19:08:26
dzikuje za pomoc
...
Napisał(a)
Nie rob aero na czczo.
Zle nie bedzie jesli micha i wszystko si.Ja tylko chcialem stwierdzic ,ze lepiej wpierw sie troche odtluscic niz na duzym bfie zapodawac masowke.
Zmieniony przez - OwnaGe w dniu 2008-05-06 19:48:46
Zle nie bedzie jesli micha i wszystko si.Ja tylko chcialem stwierdzic ,ze lepiej wpierw sie troche odtluscic niz na duzym bfie zapodawac masowke.
Zmieniony przez - OwnaGe w dniu 2008-05-06 19:48:46
OwneD
Off since 01-09-2010 r.
...
Napisał(a)
dzieki OwnaGe troche mnie uspokoiles
z ww bede uwazal i postawie na oliwe z oliwek
a co do aero to ****icy mozna dostac jedni na czczo drudzy po treningu masakra 

z ww bede uwazal i postawie na oliwe z oliwek

dzikuje za pomoc
...
Napisał(a)
fajnie ze ktos zmienil tytul posta tez o tym myslalem ale wstydzilem sie napisac
to przy okazi opisze moje doznania po 1 tyg ostrego koksowania
jedynie co do mety bo testost jeszcze ma czas na rozkrecenie a wiec jade 25 mg naposimu (tego dziwnego co sie tak szybko rozpuszcza) i niby cos czuje delikatna pompe na treningu i misnie sa takie pelniejsze (ah ta woda
i dzis waga wskazala kg wiecej mozliwe to po tyg? a co do apetytu to nieczuje nic nadzwyczajnego
fajnie ze kogos to zaciekawi

fajnie ze kogos to zaciekawi

dzikuje za pomoc
...
Napisał(a)
pewnie ze mozliwe przytyc kilo po tygodniu, calkiem normalne, jak pompuje woda to znaczy ze metan :)
...
Napisał(a)
robilem dzis shota w te same udo co 2 tyg temu i wbilem prawie cale igle i zlapal mnie jak by skurcz miesnia potem sprubowlem w inne miejsce i to samo taki jak by skurcz
normalne to

normalne to

dzikuje za pomoc
...
Napisał(a)
hihi fajny TOPIC z tego względu ze ja tez od Poniedzialku jade na ENANIE i MIETKU (scan):)
www.sfdmuzyka.cba.pl INIEKCJE
...
Napisał(a)
lukerrr na sama mysl o barkach to juz mnie zuca niema nawet takiej opci juz psychicznie jestem zablokowany
i jak tam rudolf wchodzi?

i jak tam rudolf wchodzi?

dzikuje za pomoc
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!