Witam. Co sądzicie o tej kreatynie? Podobno jest lepiej wchłanialna od innych.
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Adik_koks ale zauważ że creapure Olimp jest droższa od Hiteca bo jest zamiast 250g 300g a zamiast 500 jest 600g. Wiec Olimp ma troche większe opakowania.
...
Napisał(a)
jest to razej zwyczajny monohydrat.
teraz wiele sie moowi o KREATYNIE CHRONIONEJ - KRE-ALKALYN
ktora jako podobno jedyna NIE ulega błyskawicznej przemianie w momencie aktywacji
wyniki testów konwersji w KREATYNINĘ wyjkazuja ze w tej nigdy takowa nie zachodzi.
teraz wiele sie moowi o KREATYNIE CHRONIONEJ - KRE-ALKALYN
ktora jako podobno jedyna NIE ulega błyskawicznej przemianie w momencie aktywacji
wyniki testów konwersji w KREATYNINĘ wyjkazuja ze w tej nigdy takowa nie zachodzi.
...
Napisał(a)
no i do tego drogi. Zastanawialem sie nad kupnem kreatyny vitalmaxa, ale to nie jest zbyt znana firma i efekty po niej moga byc mizerne. W dodatku boję sie efwektów ubocznych po braniu kretki tak malo renomowanej firmy. Co sadzicie o tej kreatynie? Olimp chyaba był by skuteczniejszy a przede wszytkim bezpieczniejszy...
...
Napisał(a)
creapure olimp - najzywklejsza kreatyna, dostaniesz wiele kreatyn takiej samej jakości po znacznie nizszej cenie.
...
Napisał(a)
Ja zwykle stosowalem kreatyne Olimpa a obecnie przerzucilem sie na Vitalmaxa - bez zadnych obaw - ufam czlowiekowi, ktory jest przedstawicielem tej firmy i dba o jakosc produktow Vitalmaxa ...
...
Napisał(a)
vitalmax - mizerny ? coś ty - to ze jest tani - hm no moze daltego ze nie jest z usa %) joke.
ale np bcaa kupuje sobie z vitala - tanie a mam 100% pewnosc ze hydrolizat ( jesli sie nie myle w pojeciach to chyba oto chodzi)
ale np bcaa kupuje sobie z vitala - tanie a mam 100% pewnosc ze hydrolizat ( jesli sie nie myle w pojeciach to chyba oto chodzi)
...
Napisał(a)
Wiadomo , olimp nie to samo co vitalmax, polecam kretke z olimpa.
"Nienawiść do policji tak zostałem wychowany, ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany...HWDP"
...
Napisał(a)
a poza cena i pudelkiem jaka widzisz roznice w monohydratach ??
Zmieniony przez - f***master w dniu 2004-08-22 14:24:34

Zmieniony przez - f***master w dniu 2004-08-22 14:24:34
...
Napisał(a)
Hehe , chodzilo mi to ze olimp to bardziej znana firma, wiecej ludzi zakupuje u nich produkty niz. np .vitalmax.No i olimpa reklamuje sam Pudzian, sam zre odzywki tej firmy, no i widac po nim ze dzialaja doobrze 

"Nienawiść do policji tak zostałem wychowany, ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany...HWDP"
...
Napisał(a)
a vitala Maszewski.
a Animala akutalnie Słodek (bo z HiTeca odszedl z pretensjami)
i co z tego ?
a Brzozka Extensora i myslsiz ze oni zra tylko 1 firmy ?
a i czy myslsiz ze pudzian zrobil to wszystko tylko na odzywkach i deicie %) ?
---------
Activity nie jadlem ale wiele osob nie pochwala smaku odzywek - jednak kreatyny 'kazda' taka sama
Zmieniony przez - f***master w dniu 2004-08-22 14:31:41
a Animala akutalnie Słodek (bo z HiTeca odszedl z pretensjami)
i co z tego ?
a Brzozka Extensora i myslsiz ze oni zra tylko 1 firmy ?
a i czy myslsiz ze pudzian zrobil to wszystko tylko na odzywkach i deicie %) ?
---------
Activity nie jadlem ale wiele osob nie pochwala smaku odzywek - jednak kreatyny 'kazda' taka sama
Zmieniony przez - f***master w dniu 2004-08-22 14:31:41
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!