Od jakiegos czasu mam zaniski dukier we krwi , zawsze mi sie od tego chce spac, musze zjesc cos slodkiego zeby mi sie niechcialo. Inslulina jest jednym z budulcow miesni , czy jet mozliwe to ze miesnie zabieraja ja zeby rosnac??Jesli nie to co to moze byc?NIemoge tego tematu umiescic w zdrowiu bo niemam abona ,jesli ktos z abonem bedzie mogl to niech go tam skopiuje.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kazdy zdorwy czlowiek niemusi tego jesc, organizm powinien wytwarzac tyle ile potrzebuje.
...
Napisał(a)
Zależy jak bardzo niski
Może masz cukrzycę?

Może masz cukrzycę?
-=SFD FIGHT CLUB=-
Życie jest piękne!!!!!!!!!!
A później się trzeźwieje...
...
Napisał(a)
moim zdaniem masz rozchwiana gospodarke cukrowa/insulinowa. przestan jesc slodkie rzeczy i po paru dniach bedzie wszystko si. jak nie to do lekarza. btw - skad wiesz ze masz niski poziom cukru? robiles badania? co na to lekarz?
http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
...
Napisał(a)
a wiec rano mialem 49 a powinno byc 80 do 100, slodyczy czesto niejem, moj ojciec ma cokrzyce ale dopiero niedawno zachorowal wiec jesli cos to dopiero za pare dobrych lat u mnie mogla by sie ujawnic, ojcec ma taki przyzad do mierzenia.
...
Napisał(a)
Radzę ci zgłosić się z tym do lekarza który powinien ci zrobić test obciążenia glukozą. Sprawdź to dla świętego spokoju
...
Napisał(a)
Wal prędko do lekarza to mogą być powazne kłopoty z trzustką.
wiem,, bo sam chorowałem.
wiem,, bo sam chorowałem.
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!