Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Cola zero z lidla(freeway)

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4931

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 164 Napisanych postów 201 Wiek 5 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2944
Próbował ktoś w ostatnim czasie, bo ponoć zmienili recepture. Jesli tak, to warto?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
swego czasu na glodzie pilem kazda zerowke i nie byly tragiczne%)
w polo markecie jest american cos tam cola, wersja zero tez i chyba najlepsze w moim guscie z tych zerowek niemarkowych

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14751 Napisanych postów 53558 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 402482
A ile kosztuje? Z 2-3zł za butelkę? Nie stać Cię na taki drogi test żeby samemu ocenić
Tym bardziej, że jak mi będzie smakować wcale nie oznacza, że Tobie też będzie

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 164 Napisanych postów 201 Wiek 5 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2944
Znaczy, po prostu nie mam dziś jak stestowac, a uslyszalem o tej recepturze. Bo cola z lidla byla nie do wypicia, bo po prostu byla ohydna. Licze ze teraz stoi chociaz na poziomie coli z biedry :D
Która swoją drogą jest za 0.99zl/1,5l przy zakupie dwupaku ;D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 14751 Napisanych postów 53558 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 402482
Stary kup i czekam na recenzję
Jak powiesz, że dobra to może nawet przetestuję
Chociaż aktualnie Pepsi czy Colę na promo można wyjąć w dobrej cenie przecież

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Oczywiście, dlatego kupuje własnie tylko pepsi bo mi bardziej podchodzi.
Ale jak mam promo 1,98zl za 4l coli to biore na zgrzewki ;D
Dam znać jutro co i jak :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Też przy takich okazjach kupuję większe ilości Jak bym miał jakąś skrytkę lokatorską czy coś to już w ogóle bym poleciał hurtowo

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Własnie jak indyk do tesco wleciał za 12 zł niecałe to kupiłem prawie 15kg z rozbiegu i sie połapałem dopiero ze mam małą zamrażarkę i u rodziów musiałem schowac :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Szacuny 34752 Napisanych postów 25177 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 282663
Długii
Własnie jak indyk do tesco wleciał za 12 zł niecałe to kupiłem prawie 15kg z rozbiegu i sie połapałem dopiero ze mam małą zamrażarkę i u rodziów musiałem schowac :D
jak są okazje to trzeba brac :) W biedrze jak dadza miesa po 9 zł to cały wózek się bierze :):) na porcje i zamrażalka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Szacuny 34752 Napisanych postów 25177 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 282663
Długii
jak są okazje to trzeba brac :) W biedrze jak dadza miesa po 9 zł to cały wózek się bierze :):) na porcje i zamrażalka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1941 Napisanych postów 13710 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 249865
to cola jest przech**owa a do tej Biedtonkowskiej nie ma podjazdu
i zaoszczedziles dzieki mnie 1.6 bo tyle teraz w promo kosztuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
A ta biedronkowa serio taka rewelacja? Bo tą lidlowską kiedyś testowałem to napił się tylko zlew w kuchni

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Problem z kobietami - czy to wina miasta ?

Następny temat

Gdzie kupic

Spalanie
Polecane artykuły