Szacuny
5
Napisanych postów
830
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5179
Witam mam 20 lat chodzę na siłownie prawie 2 lata , cwiczę w naturalny sposób bez używek,i od 2 lat mam problem z zamuleniem i ciągłym zmęczeniem , rano wsataję i jestem zmęczony nie mam ochoty na nic, i tak przez cały dzień nawet na siłowni poćwiczę trochę i nagle dopada mnie zmęczenie i zamulenie.
jest na to jakaś rada , albo coś co mi pomoże ?
aa dodam także że mam 183cm i ważę 97kg nie wiem po co podaje ale jest.
proszę o odpowiedzi
Zmieniony przez - Paco19 w dniu 2009-08-15 20:12:16
Szacuny
15
Napisanych postów
133
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
5143
Diete wstaw dokładnie i ilośc cukru jaką spozywasz.
MOże to być również reakcja organizmu od jakiego czasu masz to zmeczenie i jaki plan treningowy robisz.
Szacuny
80
Napisanych postów
4191
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
52979
turok16 chyba trochę się za daleko zagalopowałeś :)
Paco19 każdy z nasz ma takie chwile w życiu. Możesz prowadzić jakiś suplemnt który Cię pobudzi. Kup sobie np. Guaranę np. Olimpu i łykaj z 3 kapsy dzienne, myśle że od tego warto zacząć.
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
Szacuny
93
Napisanych postów
10581
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
218873
takie gdybanie nic tu nie da. Moze to byc hipoglikemia, zaburzenia hormonalne, problemy z tarczyca i wiele innych przyczyn. U mnie niedawno okazalo sie ze jest to anemia. Przyda sie morfologia krwi, takze idz do lekarza
Szacuny
5
Napisanych postów
830
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5179
Oxytone masz racjie pojdę do lekarza ale jak wróce z Włoch , od dawna boję się o swoje zdrowie , często mnie kuje koło serca i wtedy nie mogę zbyt mocno nabrać powietrza przez około 2 min bo boli, a tą krew zbadam bo od dawna sie do tego szykuję...
djfafa ty także może masz racje dzięki za udzielanie sie w temacie