...
Napisał(a)
Witam . Mam 20 lat I jestem na cyklu test enan z deka . Bylem dzis u lekarza bo cos mi na plecach wywalilo i zdiagnozowal mi polpaścca. I terax mam do Was pytanie czy moge lecieć dalej na cyklu bo juz jestem od miesiaca a pozostały mi jeszcze dwa , a leki które zażywam na to , to Heviran 800mg. Jesli chodzi o dolegliwości to nie mam zadnej temperatury ani osłabienia . Prosze o wyrozumiałość I jakby coś to mogę dopisać gdyby czegoś brakowało:).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
najprościej było lekarzowi powiedzieć co bijesz.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Byłem w takiej sytuacji że zabardzo nie mogłem powiedzieć . Jak myślicie ? Z tego co wiem to testo ingeruje bardziej w hormony
...
Napisał(a)
poszukaj w necie co piszą o tym.ja nie mam pojęcia.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
ja miałem na wiosnę, przerwałem cykl na 2 tygodnie. Półpasiec najczęściej atakuje jak masz osłabiony organizm, więc nie ma sensu jeszcze towar wbijać. Poza tym powinieneś siedzieć w domu, a nie myśleć o treningu. Pomyśl o innych, jest to choroba zakaźna.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!