Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

CREA-ALKA czy TCM

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1935

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 310 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4684
ktory sumplement powinnien dac lepsze efekty zamierzam kupic 2 opakowania Activty CREA-ALKA BUFF czyli 240 tabs albo TCM pro Activity? mam nadzieje nabrac miesni dobrej jakosci po tym i cos z siła podskoczyc co radzicie? acha wiem ze CREA-Alka wyjdzie drozej ale to nie wazne chce wiedziec tylko ktora opcja jest lepsza?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 12037 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 51295
Dieta to 70% sukcesu czyli jeśli masz takie podejście do diety to już teraz możesz podejrzewać jakie będą efekty...
450 caps na cykl wystarczy (przy braku diety i tak stwierdzisz , że nie działało).
pozdro

Powrót do korzeni :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
TCM jest lepsze
KA przereklamowane(trzeba brac duzo wiekssze dawki niz zaleca producent-nieekonomiczne)

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 310 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4684
ale jesli bede miał 240kapsów to spokojnie moge podwoic dawke i wtedy to chyba rezultat był by dobry? czy jednak lepszy bedzie TCM w zalecanej dawce ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
Powiem (napisze) tak:
zamiast KA wolalbym Mono(efekt ten sam przy nizszych kosztach)
co do TCM... hmmm... pomiedzy tymi kreatynkami czuc lekka roznice

Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2008-02-14 16:40:18

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
koszta nie wazne bo i tak mam je za poł ceny! czyli co lepiej standardowo TCM niz 2 razy wiecej Crea-alka mam rozumiec
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 4741 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 22952
Jeśli masz brać KA to już lepiej mono. Ja bym wział TCM, ale zalezy który to cykl. Jak pierwszy to wal mono.

Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 12037 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 51295
Jeśli nie brałeś nigdy kretki to jak przedmówca zacznij od mono. Jeśli był już cykl na kretce i przerwa minimum 6-7 tygodni to proponuję TCM ponieważ brałem KA w podwójnych dawkach i efektu żadnego.

TCM lepiej działa aniżeli KA.

Powrót do korzeni :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 116 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 4853
sluchaj nie sluchaj tych glupot powiem tak cre allakyln jest duzop lepszy niz mono
sam squad od tym mowi tu masz czysta krete ktoty po procesach biologicznych nie traci na wartosci co do tcm to nie wiem. ostatnimi czasy bralem xp potem zrobile cre alakylem caly cykl i powiem
ze po kA czuje sie ogromny wzrost sily moim zdaniem duzo lepszy ni z Xp
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
tzn tak kiedys brałem mono ale to była totalna poraszka byłem młody głupi i nie miałem co chyba z kasa zrobic brałem nie cała zalecana dawke zadnego efektu nic kompletnie zadnej roznicy i ogolnie wtedy treningi były słabe zle zaplanowane totalna porazka wiec niewiem czy to sie liczy wogole! a teraz wolał bym cos lepszego wziasc bo to bedzie pierwszy dobry cykl i moze ostatni bo niewiem czy jak zaczne prace po szkole w czerwcu to bedzie mi sie chciało cwiczyc wiec chyba wybiore TCM ale powiedzcie wystarczy 300 kaps czy moze dokupic do tego 150 i brac wieksze dawki? planuje do tego kupic HGH Night bo taki profesorek mi doradził ze to jest dobra rzecz

Zmieniony przez - Mateusz88d w dniu 2008-02-15 14:08:47
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1140 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 7465
dieta to dobra rzecz:D

posiadasz owa?? jesli tak to mozesz smialo kupic TCM 450 capsow starczy na dobry cykl
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
diety takiej scisłej nie trzymam po prostu jem duzo kalori spozywam napewno bardzo duzo a jesli chodzi o składnieki pokarmowe to ciezko powiedziec

Zmieniony przez - Mateusz88d w dniu 2008-02-16 15:51:06
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Biogenix - ProLongatum czy coś innego w tej cenie?

Następny temat

Kreta a serce

Spalanie
Polecane artykuły