ktory sumplement powinnien dac lepsze efekty zamierzam kupic 2 opakowania Activty CREA-ALKA BUFF czyli 240 tabs albo TCM pro Activity? mam nadzieje nabrac miesni dobrej jakosci po tym i cos z siła podskoczyc co radzicie? acha wiem ze CREA-Alka wyjdzie drozej ale to nie wazne chce wiedziec tylko ktora opcja jest lepsza?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Dieta to 70% sukcesu czyli jeśli masz takie podejście do diety to już teraz możesz podejrzewać jakie będą efekty...
450 caps na cykl wystarczy (przy braku diety i tak stwierdzisz , że nie działało).
pozdro
450 caps na cykl wystarczy (przy braku diety i tak stwierdzisz , że nie działało).
pozdro
Powrót do korzeni :)
...
Napisał(a)
TCM jest lepsze
KA przereklamowane(trzeba brac duzo wiekssze dawki niz zaleca producent-nieekonomiczne)
KA przereklamowane(trzeba brac duzo wiekssze dawki niz zaleca producent-nieekonomiczne)
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
ale jesli bede miał 240kapsów to spokojnie moge podwoic dawke i wtedy to chyba rezultat był by dobry? czy jednak lepszy bedzie TCM w zalecanej dawce ?
...
Napisał(a)
Powiem (napisze) tak:
zamiast KA wolalbym Mono
(efekt ten sam przy nizszych kosztach)
co do TCM... hmmm... pomiedzy tymi kreatynkami czuc lekka roznice
Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2008-02-14 16:40:18
zamiast KA wolalbym Mono

co do TCM... hmmm... pomiedzy tymi kreatynkami czuc lekka roznice

Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2008-02-14 16:40:18
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
koszta nie wazne bo i tak mam je za poł ceny! czyli co lepiej standardowo TCM niz 2 razy wiecej Crea-alka mam rozumiec
...
Napisał(a)
Jeśli masz brać KA to już lepiej mono. Ja bym wział TCM, ale zalezy który to cykl. Jak pierwszy to wal mono.
Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
...
Napisał(a)
Jeśli nie brałeś nigdy kretki to jak przedmówca zacznij od mono. Jeśli był już cykl na kretce i przerwa minimum 6-7 tygodni to proponuję TCM ponieważ brałem KA w podwójnych dawkach i efektu żadnego.
TCM lepiej działa aniżeli KA.
TCM lepiej działa aniżeli KA.
Powrót do korzeni :)
...
Napisał(a)
sluchaj nie sluchaj tych glupot powiem tak cre allakyln jest duzop lepszy niz mono
sam squad od tym mowi tu masz czysta krete ktoty po procesach biologicznych nie traci na wartosci co do tcm to nie wiem. ostatnimi czasy bralem xp potem zrobile cre alakylem caly cykl i powiem
ze po kA czuje sie ogromny wzrost sily moim zdaniem duzo lepszy ni z Xp
sam squad od tym mowi tu masz czysta krete ktoty po procesach biologicznych nie traci na wartosci co do tcm to nie wiem. ostatnimi czasy bralem xp potem zrobile cre alakylem caly cykl i powiem
ze po kA czuje sie ogromny wzrost sily moim zdaniem duzo lepszy ni z Xp
...
Napisał(a)
tzn tak kiedys brałem mono ale to była totalna poraszka byłem młody głupi i nie miałem co chyba z kasa zrobic brałem nie cała zalecana dawke zadnego efektu nic kompletnie zadnej roznicy i ogolnie wtedy treningi były słabe zle zaplanowane totalna porazka wiec niewiem czy to sie liczy wogole! a teraz wolał bym cos lepszego wziasc bo to bedzie pierwszy dobry cykl i moze ostatni bo niewiem czy jak zaczne prace po szkole w czerwcu to bedzie mi sie chciało cwiczyc wiec chyba wybiore TCM ale powiedzcie wystarczy 300 kaps czy moze dokupic do tego 150 i brac wieksze dawki? planuje do tego kupic HGH Night bo taki profesorek mi doradził ze to jest dobra rzecz
Zmieniony przez - Mateusz88d w dniu 2008-02-15 14:08:47
Zmieniony przez - Mateusz88d w dniu 2008-02-15 14:08:47
...
Napisał(a)
dieta to dobra rzecz:D
posiadasz owa?? jesli tak to mozesz smialo kupic TCM 450 capsow starczy na dobry cykl
posiadasz owa?? jesli tak to mozesz smialo kupic TCM 450 capsow starczy na dobry cykl
...
Napisał(a)
diety takiej scisłej nie trzymam po prostu jem duzo kalori spozywam napewno bardzo duzo a jesli chodzi o składnieki pokarmowe to ciezko powiedziec
Zmieniony przez - Mateusz88d w dniu 2008-02-16 15:51:06
Zmieniony przez - Mateusz88d w dniu 2008-02-16 15:51:06
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!