SIema wszystkim mam 17 lat i mam takie rumience zawsze na twarzy nie kiedy sie zburacze ale zawsze jestem taki czerowny jak by to pwoiedziec buraka <LOL> macie jakies.. srodki na to czy cos... czuje sie z tym glupio... laski patrza na mnie widza jakiegos czerwonego indora.. to zawsze.. jak byscie mogli mi pomuc byl bym bardzo wdzieczny>..!!!!!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Czy w młodosci przyjmowałes jakies bardzo silne leki, jesli tak to twoje żyłki na policzkach nie wytrzymały i popękały i bedziesz miał to do końca zycia. Jedynym lekarstwem jest udanie sie na zabieg(który słono kosztuje i nie jest refundowany) na usuwanie żyłek z policzków
P>S mam wiedomosci z dobrej reki bo moja ciotka miała taki sam problem bo w młodosci miała podane bardzo silne leki i zyłki na policzkach jej popekały, a teraz sobie zrobiła zabieg w Wa-wie i nie ma juz czerwonycjh policzków, aha ten zabieg trzeba powtarzac kilka krotnie
P>S mam wiedomosci z dobrej reki bo moja ciotka miała taki sam problem bo w młodosci miała podane bardzo silne leki i zyłki na policzkach jej popekały, a teraz sobie zrobiła zabieg w Wa-wie i nie ma juz czerwonycjh policzków, aha ten zabieg trzeba powtarzac kilka krotnie
koks20, a w zasadzie 21
...
Napisał(a)
to zalezy - wyslij zdjecie !! to by mozna cos powiedziec
ogolnie mozesz miec rozszerzone naczynia - np dzialanie ukł autonomicznego
moze byc to wynikiem mrozu !! zniszczenie naczyń
ogolnie mozesz miec rozszerzone naczynia - np dzialanie ukł autonomicznego
moze byc to wynikiem mrozu !! zniszczenie naczyń
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
to może być wszystko, od podwyzszonej temp. po nadcisnienie i zaburzenia hormonalne. nie da się tak odpowiedzieć.
...
Napisał(a)
zgaza sie ...
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
hmm no wiecie... nie wem ja mam tak zawsze.. kurde i przesto laski nie moge znalesc zawsze jakis czerowny a czasmi to jak burka wygladamm i wsty mi chodzic.. wogule... laski na mnie nie patrza glupo mi sie robi jakos.. i przykro mi z tego wpowodu jest... a ile takie zabiegi kosztuja...
...
Napisał(a)
a lekow to zadnych nie bralm nigdy mocnych ja zdrowy chlop z krwi i kosci jestem... tylko te poliki wrrrrrrrrrrr
...
Napisał(a)
tez nie łykam zadnych leków a mam takie cos na policzkach tzn moze nie cała twarz czerwona tylko takie plamy na policzkach jak znajde foto to wrzuce.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!