Ja polecam wizyte u dermatologa. Powodow rzeczywiscie moze byc wiele, miedzy innymi rozszerzone naczynka, egzema lub choroba zwana po angielsku rosacea. Nie wszystko da sie leczyc, ale mozna chociaz utrzymac pod kontrola.
...
Napisał(a)
wiadomo Dermatolog to podstawa !!
Może coś wymyśli...
Może coś wymyśli...
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
to co ty masz to masz male ja mam takie konkretne to jak chcecie to kliknicje na gg to ja wam... dam fotke.. nie bede dawla na forum bo siara...
...
Napisał(a)
czasami taki ludzki urok ....
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
users.nethit.pl/forum/forum/czerwienienie
to jest forum, tez ludzie maja takie problemy,poczytaj moze cos znajdziesz. na sfd jeszcze czytalam zeby przemywac policzki moczem, to moze pomoc tez, sproboj przez tydzien,miesiac..az zniknie
to jest forum, tez ludzie maja takie problemy,poczytaj moze cos znajdziesz. na sfd jeszcze czytalam zeby przemywac policzki moczem, to moze pomoc tez, sproboj przez tydzien,miesiac..az zniknie

...
Napisał(a)
skazy raczej nie ma bo z tego co wiem to występuje tylko u małych dzieci 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!