Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
cel to masa tylko teraz własnie neiwiem od czego mam zaczynac tyreniong klaty bo coraz czesciej siue spotykam z planami kulturystów w któruch zaczynaja tren\ing od skosu i niewiem od czego zaczynać ??????? bo takie plany widziałem w gazetach klultrturystycznych i tam włąsnie wielu kulturystuw zaczyna trening od skosu wiec teraz ja neiwiem co bedzie lepsze ????????
hejho hej ho na siłownie by się szło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czy ty jestes ciężko myślący no powiedz bo zauważyłem, że masz duże problemy z tym. Tak jak wyżej zadałem pytanie co lepiej ćiczyć najpierw skos czy płaską? Prosze żeby michael się nie wypowidał jak się nie zna albo jeśli ma problemy z czytaniem albo z rozumieniem.
hejho hej ho na siłownie by się szło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szacuny
15
Napisanych postów
1565
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
51623
koles niepodskakuj, bop Michail jest dla wzystkich autorytetem, i w głowie ma wiecej niz ty kiedykolwiek bedziesz miał..wiec niepyskuj..
NO PAIN NO GAIN życie jest jak sztanga , ciężkie ale do uniesienia MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST Bielska duma...Bielska chwała...BKS Stal Bielsko-Biała
TrAiN hArDeR aNd GrOw BiGgEr !!!
Bądź blisko z przyjaciółmi, a z wrogami jeszcze bliżej