SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

CO MYSLICIE O MYPROTEIN.UK

temat działu:

Polacy za granicą

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 15178

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 22600 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 112308
Postaram się jutro wrzucić przepis. Nie chce mi się dzisiaj pisać kuchennych elaboratów - sorry za szczerość.

28:06:42:12
That is when the world will end.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 87 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 6665
ok. no problem. jak będzie Ci się chciało
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 134 Wiek 47 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 213
jeszcze nic ;)

vitamin shop birmingham

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 134 Wiek 47 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 213
musialbym sprobowac... probki wskazane ;)

vitamin shop birmingham

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 22600 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 112308
Hej.
Oto wspomniany przepis:


SKŁADNIKI:
1,5 filiżanki owsa (nie wiem ile to g - używam 200ml filiżanek)
1 filiżanka ciemnej mąki z otrębami (np. Allinson Wholemeal Flour)
5 miarek białka (np. czekoladowego)
1 filiżanka Splendy (do kupienia np. w Tesco)
1/3 filiżanki suszonej żurawiny (do kupienia w małych paczuszkach np. w Tesco)
1 łyżeczka cynamonu
2 łyżeczki proszku do pieczenia
szczypta soli
2 łyżki naturalnego miodu
1 filiżanka naturalnego jogurtu (lub 2/3 f. jogurtu waniliowego i 1/3 naturalnego soku pomarańczowego)
1 łyżka oliwy

[czasem dodatkowo dorzucam trochę naturalnego masła orzechowego bez soli w wersji crunchy i płatki migdałów]

PRZYGOTOWANIE:
1. Dokładnie zmiksować białko, oliwę, miód, jogurt, sok, cynamon, proszek do pieczenia i splendę.
2. Domiksować resztę.
3. Na końcu dorzucić żurawinę i dokładnie wymieszać.
4. Foremkę spryskać PAMem.
5. Piec w temp. 170-180*C przez ok. 12-14 min. (mam piekarnik z termoobiegiem). Im dłużej pieczesz, tym bardziej suche.
Starcza na mała tackę w granicach 7"x7".

Powinno wyjść
Ogólnie trzeba samemu 'dopieścić' batony. Konsystencja masy jest dość gęsta, batony nie przypominają Snickersów, są tyci jakby piernikowe dzięki masłu orzechowemu, białku o smaku czekolady i cynamonowi.
Enjoy.

28:06:42:12
That is when the world will end.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 4590 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 40065
Duzo zabawy

Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 87 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 6665
Dzięki wielkie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 22600 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 112308
Owsa = mam na myśli zmielonych płatków owsianych. Mogą być w wersji fine albo medium (te drugie IMO lepsze).
Zabawy na pół godziny. Najgorsze potem tylko mycie.

Nie ma za co.

Zmieniony przez - Grasik w dniu 2008-10-02 22:22:25

28:06:42:12
That is when the world will end.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 230 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 6897
TROCHE ZAJMI TO CZASU TE PRZYGOTOWANIE
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 87 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 6665
Będę próbował różnych wariacji na podstawie Twojego przepisu. Pierwsza partia pewnie pójdzie do kosza
1
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

studia w pl bedac w uk

Następny temat

london lotniko

WHEY premium