Gęstość, proporcje ,pocięcie ,estetyka
...
Napisał(a)
mam pytanie dotyczące Clomidu czy ktos może wie jak mogę go zdobyć . Podajcie parę przykładów , słyszałem że jak lekarz przepisze to koszutuje on wtedy nie całe 20 zł natomiast u dilera około 40 ??? Macie jakieś pomysły POZDRAWIAM
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wejdź na czat.wp.pl na kanał swojego miasta.. nick - czy_jest_tu_farmaceuta.. no i zapuszczaj bajere.. czasami sie trafia mila mloda farmaceutka pracująca w pobliskiej aptece.. he he he.. a co do dilera to normalna cena to 30zeta.. możesz jeszcze laske wysłać do ginekologa..
...
Napisał(a)
i co z ta laska u ginekologa?
Powracam bo nie moge bez was zyc. Wtajemniczoni wiedza o co chodzi.
...
Napisał(a)
no tak z tą farmaceutką nie był by głupi pomysł , ale ona chyba potrzebuje recepte (chyba że się mylę ) U mnie u dilera kosztuje 45 zł i nie chce skur.... dac zarobić bo z ceną przegioł Może poprostu walnąc się do lekarza powiedziec liczby że brałem mietka mam lekkie problemy z młodym ....może wtedy przepisze??? he he co wy o tym sądzicie
...
Napisał(a)
A u mnie internista za 20 dychy przepisuje jak leci - clostilbegyt,ome, mete...ciekawe jak długo jeszcze popracuje

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
...
Napisał(a)
5,18 !!!!! to chyba jakaś lipa!!! ja słyszłem że jest po około 20 zł !!!!! więc jak ta recepte załatwić ludzie pomóżcie !!!!
...
Napisał(a)
U mnie jest drożej- 5,20
. Dobra drukareczka, dobry skaner, stronka prosper i wszystko się da załatwić :-].

Peace Love &
.::a kiss to build a dream-on::.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!