A wiec witam, jestem nowy na tym forum a zalogowałem się ze wzgledu na to, ze potrzebuje waszej pomocy. Próbuje dostać sie do szkoły wojskowej ale mam jeden mały problem, wszytskie padania mam w jak najlepszym porządku ale mam za wyskoka bilirubine norma to od 0,1-1,3mg/dl ja mam 2,54mg/dl do piatku musze ja zbic. Prosze pilnie o rady jak to zrobic od 2 dni stosuje diete woda warzywa owoce ew. ryby, kurczak, nic smazonego ani słodkiego. Wiem, że istnieje lek zwany Luminalem lecz nie jest on dozwolony- jeśli bedzie taka koniecznosc to musze. Powiedzcie mi jak zbic bilirubine do poziomu powiedzmy 1,2mg/dl mam na to czas do tego piatku.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
możliwe, ze masz zespól Gillberta. Idź do lekarza.
Billirubiny nie obnizysz w 5 dni,
jest nikłą szansa że był to błąd pomiaru.
Billirubiny nie obnizysz w 5 dni,
jest nikłą szansa że był to błąd pomiaru.
...
Napisał(a)
Nie sądzę też żeby to był zespól Gillberta nigdy nie miałem żółtych oczu :D bardzo mi zalezy na dostaniu się do tej szkoly a przez bilurobine która nie powoduje żadnych skutków fizycznych tylko kosmetycznych moge sie nie dostać bo sobie wymyślili :/ czy zadziałał by luminal?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!