----------------
...
Napisał(a)
Czego używasz za formy. ja myślałem o garnku metalowym ale to chyba bede musiał olejem go wysmarować. Jak długo leżały twoje krążki
...
Napisał(a)
Formy mam z wiaderek mniejszych i większych, jest tu program do obliczania wysokości formy ściągnij i oblicz, krążki powinny leżeć w formie 24-48 godzin, potem je wyjmujesz żeby dalej schły - tak kilka dni. Następnie malujesz :)
Za to ja spróbuje pomysłu, któregoś z forumowiczów, mianowicie wysmaruję czarnym sylikonem
Jak chcesz to wstawię jutro fotki tych form oraz wymiary.
Zmieniony przez - wodz17 w dniu 2010-07-31 14:45:22
Za to ja spróbuje pomysłu, któregoś z forumowiczów, mianowicie wysmaruję czarnym sylikonem

Jak chcesz to wstawię jutro fotki tych form oraz wymiary.
Zmieniony przez - wodz17 w dniu 2010-07-31 14:45:22
"Bóg dał Ci ciało, Teraz zbuduj z niego zbroję"
...
Napisał(a)
Mam ten kalkulator bo kiedys chcialem zrobić ale chęci znikły. Ja myślałem o kupnie takiej farby, która jak zaschnie to taka guma jets ale ona droga to chyba wyjdzie taniej silikonem tylko że więcej zabawy. zdjęć nie trzeba co jedynie możesz mi powiedziec czy żeby była dziurka w krązku to używasz zwykłej rurki PCV
----------------
...
Napisał(a)
Tak zwykła rurka PCV, średnica chyba 3,0cm :)
...
Napisał(a)
Dobra ostatnie pytanie bo już mały spamik robimy xD. Czy ja powiem że chce najtanszy cement to dostane jakies g**** z którego krązki wytrzymają tydzień ?
----------------
...
Napisał(a)
Kup cement portlandzki, jest tani 25kg - około 10 zł
Słuchaj z tą farbą kauczukową to nie głupi pomysł,
puszka 1litr kosztuje 15-20zł
a silikon 500ml chyba 15-20zł.
Więc bardziej opłaca się tą farbą, wypróbuje jak będę robił.
Zmieniony przez - wodz17 w dniu 2010-07-31 14:59:48
Słuchaj z tą farbą kauczukową to nie głupi pomysł,
puszka 1litr kosztuje 15-20zł
a silikon 500ml chyba 15-20zł.
Więc bardziej opłaca się tą farbą, wypróbuje jak będę robił.
Zmieniony przez - wodz17 w dniu 2010-07-31 14:59:48
...
Napisał(a)
W poniedziałek się przejde jescze na złom jak nic nie znajde to ide po cement (portlandzki). Dzięki jeszcze raz za pomoc. Ja śmigam nie spamuje dalej tematu
----------------
...
Napisał(a)
Witam
Czy jeśli wsadzę plastikową rurkę od odkurzacza na stale to ochroni krążek przed kruszeniem się od środka podczas zakładania za gryf ?
Czy jeśli wsadzę plastikową rurkę od odkurzacza na stale to ochroni krążek przed kruszeniem się od środka podczas zakładania za gryf ?
...
Napisał(a)
Odświeżam temat. Prosiłbym o info jak wyszły te obciążniki z farbą kauczukową?
Poprzedni temat
Projekt Wyciągu - help
Następny temat
KOLEJNE KONKURSY! SAM WYBIERASZ NAGRODY!!!
Polecane artykuły