Szacuny
23
Napisanych postów
2446
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12611
MS-Michal "co tanie to drogie." Nie za bardzo to rozumiem
Wyjątkiem jest nasz sprzęt :P To już rozumiem xd
wojtek6 wiesz u mnie na siłce kumple nie zbyt dbają o sprzęt np: rzut dyskiem jako rozgrzewka (dysk-obciążenie)
Szacuny
10
Napisanych postów
734
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
17141
Ja osobiscie bym nie kupil bym takiego obciążenia bo jest dużo wieksze od zwyklego i na sztandze za dużo ci sie niezmiesci,i pewnie jak by ci pare razy spadlo to i tak sie ukruszy.
Kto nie probuje,nic nie osiaga. Kto dazy do celu, osiaga wszystko...
Szacuny
1
Napisanych postów
310
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
16088
A ja bym brał, jak na betonowe wygladaja za***iscie a nie jakies krzywe, chropowate co to kruszy sie w rekach, widac ze solidna robota. Oczywiscie jesli ktos nie ma kasy na zeliwne. Chociaz przesylka troche dorga, ale dla kogos kto nie grzeszy forsą sie opłaca. Poza tym mozna cwiczyc bez rzucania obciazeniem. Np w MC mozna podłozyc cos gumowego pod obciazenie albo sam gryf i po problemie.
Zmieniony przez - Ra-v9 w dniu 2010-08-04 15:44:27
Szacuny
0
Napisanych postów
323
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4054
no naprawde fajnie sie prezentuje, jak nie cierpisz na nadmiar pieniedzy to bierz :D ewentualnie sam mozesz sobie zrobic z betonu moze takie ładne nie wyjda ale napewno taniej bedzie niz zamawiac
Szacuny
9
Napisanych postów
1339
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16534
moze i nie drogo chce, ale to tylko beton = kazdy moze sobie takie zrobic...
lepiej dolozyc i kupic zeliwne/stalowe - tym bardziej jesli w gre wchodzi przesylka
Szacuny
23
Napisanych postów
2446
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12611
Ok dzięki za odpowiedzi ogółem to natknąłem się na tą aukcje przypadkiem szukałem jakiegoś zestawu hantle + trochę obciążenia. Zainteresowała mnie cena i opis (jakieś zborjenia i mikro włókna) pierwszy raz się z czymś takim spotkałem wydały mi się solidne jak na betonowe no ale raczej się nie skuszę bo często przy zdejmowaniu rzucam obciążeniem.
Szacuny
2
Napisanych postów
147
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2696
wyglądają bardzo estetycznie, ale beton to beton. napewno się poobija prędzej czy póżniej, jak bedziesz zakładał z normalnym to się zrysuje. napewno lepiej takie niż żadne ale szczeże to wolał bym kupic kilka kilo mniej ale stal albo żeliwo. a i jeszcze na allegro są betonowe w plastiku odradzam mój kumpel takie kupil i szybko się rozsypały.