Treści publikowane w tym dziale mają charakter informacyjny i stanowią wymianę doświadczeń użytkowników. Nie zastępują konsultacji lekarskiej, diagnozy ani indywidualnej porady medycznej.
W przypadku problemów zdrowotnych, podejrzenia choroby lub stosowania leków skonsultuj się z lekarzem lub wykwalifikowanym specjalistą.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
58
Witam. Mam ostre wrażenie, że moje barki są ściągane do przodu, może dlatego że moja górna część klatki piersiowej jest dosyć wklęsła sam nie wiem dlaczego, czy to jakaś wada postawy? Może i wyolbrzymiam problem, ale przecież wszyscy dążymy do doskonałości, chciałem sięgnąć tutaj porady i waszej opinii, krytyka również mile widziana, pozdrawiam.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
58
A wiecie może panowie czym moze być spowodowana znaczna ilość miejsca między barkiem a klatką piersiową? W miejscu, które na ów zdjęciu jest wypełnione u mnie jest takie brzydkie wcięcie, dziura. Zamierzam udać się do lekarza lecz chciałbym się poradzić również was. Strasznie mi się to nie podoba.
Szacuny
208
Napisanych postów
8489
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
129311
Daj barki do tyłu, wyprostuj się i wizualnie będzie mniej widać. Jak ćwiczysz na siłowni to zwiększ nacisk na ćwiczenia górnej części klatki oraz przedni akton barków i z czasem przestrzeń powinna się zabudować.