...
Napisał(a)
piwo imperator to mega lol!
kazam, ty chyba tego nie piles
na dobry humor :
http://www.silvercashcontest.com/bikini_02/gallery.mas
Zmieniony przez - wytrysk w dniu 2005-04-30 18:41:28
kazam, ty chyba tego nie piles
na dobry humor :
http://www.silvercashcontest.com/bikini_02/gallery.mas
Zmieniony przez - wytrysk w dniu 2005-04-30 18:41:28
Dwie najlepsze chwile w życiu ?- początek orgazmu i koniec srania
...
Napisał(a)
Ręce i nogi mi opadają po prostu!
Raz 36 tab clomidu po 100 mety, a teraz TT po konkretnym cyklu
no comments
Uriel czekam na odpowiedź skąd te nagłe przeobrażenie u Ciebie . . .
Raz 36 tab clomidu po 100 mety, a teraz TT po konkretnym cyklu
no comments
Uriel czekam na odpowiedź skąd te nagłe przeobrażenie u Ciebie . . .
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
"Co będzie gdy się nie odblokowuje? Nic nie musi sie stać, ja sie nie odblokowywuję. Odblokowanie ma wtedy sens, gdy podczas stosunku panna robi Ci loda i Ci nie staje - mówiąc wulgarnie"
W PCT dla mnie nie tyle o tego loda chodzi co o spadki przy niskim poziomie endogennej testy.
W PCT dla mnie nie tyle o tego loda chodzi co o spadki przy niskim poziomie endogennej testy.
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
hehe deks dobrze powiedzniane 

1971-1996-=TuPaC AmArU ShAkUr=-
-= DORADCA w dziale Uroda© =-
-= Znawca w dziale Nasze Zdjęcia© =-
...
Napisał(a)
a ja z jednym popre Uriela...co do omki i mety...nie ma podziału na gorszy koks,z niższej i wyższej półki,każdy jest za***isty tylko musi byc umiejętnie wykorzystany.Ja również mam przyjaciela ,miał już troche cyklów za sobą,były rugbista i on na cyklu omy z mietkiem ma kaloryfer na brzuchu (przed cyklem nie ma! )wyżyłowane bicepsy i ogólnie baardzo porządane efekty...tylko trzeba umiećsie bawić i wszystko jest za***iste,dostosować dawki dla siebie,diete i suplementacje i nie ma bata.Oma+mietek to dla mnie zawsze konkretny cykl,bardzo mocny,ale odpowiednio użyty przynosi nadspodziewane rezultaty...i mówcie co tam chcecie ale ja to widziałem,poprostu widziałem i swoje wiem...zresztą jak napisałem wyżej..nie ma gorszych i lepszych koksów (chyba że wy***ka/oryginał albo zaniżanie steżeń etc.) bo każdy koks jest dobry,tylko trzeba umieć go wykorzystać
...
Napisał(a)
No masz racje..mój kumpel też po omce+mietku,ma dobre rezultaty to znaczy tak samo ma krateczke na brzuchu i wcale go niezalało, jak piszecie w niektórych postach.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!