Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
150
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Deca+enan
Opisz swój plan treningowy
Cel cyklu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
2 lata
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Nie mierzylem
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Raczej dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Nie
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
847
Od 15 stycznia leci bold co 4 dni 250mg(pierwsze 2 strzały solo). 23 stycznia dorzuciłem enana. Tzn w cednej pompce 1ml boldka i 0,7 enana(sterzenie boldka 250mg, enana 250mg)
Dziś zrobione badanie całkowitego testosteronu jutro będę miał estradiol. Czy możliwe że bold podnosi tak testosteron? Wklejam badania przed i w trakcie
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
847
No spoko skoro tak mówisz to spoko. A jak jutro wrzucę badania estradiol to będzie można coś powiedzieć albo wysnuć jakieś teorie na temat tego boldka czy dobry? Bo czytałem to podobnierz bold zbija estradiol. Pozatym ciebie łodzianin posłuchałem żeby solo nie walić i dobiłem z trzecim strzałem enana. Pozdtaeiam
Szacuny
2007
Napisanych postów
4728
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
42901
Jak test AŻ tak podniesiony na boldzie, jak tydzień przed badaniem był strzał testa? Poza tym jak napisał łodziak, szału nie ma, więc nie wiem skąd to AŻ.
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
847
<psychobad> badania dziś robiłem a testa waliłem 31.01. Ogólnie boldka mam w sobie 18 dni a testa 10 dni. Więc jak myślicie na badania kiedy najlepiej się wybrać?
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
847
I są badania estradiolu:) 23pg/ml. już sam widzę że za dużo nie ubity. Boldka i enana mam na pół roku ogólnie rozpisane ale jest apetyt coś dorzucić. Ma ktoś propozycje co?