Szacuny
107
Napisanych postów
25330
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
182786
brata na silownie jeszcze nie zabralem ale wlasnie lece na moj pierwszy trening od w ****e czasu
bo zamierzam wrocic na silke , przynjamniej te 2* w tygodniu trening , zobaczymy na ile mi pozwoli nauka i praca
Pozdro ;d
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
"Wpadłeś kibicować, czy może na randkę w ciemno/albo dopingujesz albo nie wpadaj z panienką/masz ją, ja wiem to, prawie jak Lech fajna/pamiętaj, że Kocioł, to nie park ani kawiarnia”
Znów ten sam banał: sterydy, kaftan, ojej...
Tylko dlatego, że macham sztangą, ty się machnij joy'em.
Szacuny
25
Napisanych postów
4344
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
25441
Elaine no to prosto - czemu jeszcze nie masz dzieciaka? Obecnie niestety trzeba najpierw zapewnić jako taki byt rodzinie, a dopiero później kombinować nad jej powiększeniem. Za 1000 zł becikowego ledwie styknie na pieluchy, nie wspominając o prawilnym wychowaniu dzieciaka.
Oczywiście, że można mieć dziecko w liceum i na studoach, ale nie oszukujmy się - kto wtedy wychowuje malucha? Ty, czy Twoja mama?
Szukaj naszych produktów w:
Najlepszych sklepach z odżywkami dla sportowców!!! ||| Tesco, Real, Carrefour, Auchan, Kaufland ||| sklepach sportowych Intersport, Go Sport, Martes Sport ||| Drogeriach Rossmann