siema gdy np robie cwiczenie na biceps a mianowicie uginanie ramion ze sztanga na stojaco to za***iscie bola mnie nadgarstki wprost do niewystrzymania nawet jak mam tylko 50% cierzaru ktory powinienem bracna serie to nadgarstki mnie bola do tego stopnie ze juz odpuscilem sobie to cwiczenie a chcialbym do niego powrucic bo szybko mi biceps rosl gdy je wykonywalem ale nie moge, wiecie moze dlaczego tak sie dzieje i jakie sa na to sposoby !!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
moze za slabo rozgrzewasz nadgarstki? albo wyjatkowo slabe miesnie (zginaczy/prostownikow) nadgarstka. moze powinienes je oddzielnie dodatkowo z malym ciezarem trenowac.
pzdro
pzdro
...
Napisał(a)
Może jakiś tydzień przerwy a potem przed przystąpieniem do ćwiczeń pożądna rozgrzewka: najpierw rozciągająca a potem hantelkami.
...
Napisał(a)
a jaka masz sztangę? prosta czy łamana? jeśli prosta to spróbuj na łamanej. a jeśli masz łamana i nadal boli to może tak jak koledzy mówia - może niedostateczna rozgrzewka, a jeśli to nie to to już nie wiem... może za intensywnie ćwiczyć i za bardzo je przeciążasz?
Rada: Patrz sie prosto w oczy kiedy z kimś gadasz
Nie ważne to czy pytasz czy odpowiadasz...
Prosto idź przez życie po co sie skradasz?
Chyba swój rozum posiadasz?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!