WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Asystent do zawodów - propozycja barterowej współpracy (Wrocław i okolice)

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

Ilość wyświetleń tematu: 198

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 41 lat Na forum 26 dni Przeczytanych tematów 5
Cześć,

nie spotkałem się tu jeszcze z taką propozycją, ale chciałbym założyć ten wątek, bo może coś z tego wyjdzie...

Czy ktoś tu szuka asystenta na backstage na zawody? Sytuacja, gdy nie masz sztabu trenerskiego/ekipy, robisz to sam, potrzebujesz pomocy w backstagowym chaosie...

Jestem początkującym adeptem kulturystyki, ćwiczę już 5 lat i choć wszystko zdaje się mówić nie, to chcę sprostać swojemu marzeniu i stanąć kiedyś na scenie zawodów kulturystycznych. Kiedy? Najprawdopodobniej dopiero na jesień 2027. Niemniej... chcę się do tego dobrze przygotować, także logistycznie. W tym roku mój program minimum w tym zakresie to pojechać na zawody jako widz wśród publiczności... ale... dużo cenniejsze byłoby dla mnie doświadczenie backstagowe, żeby móc to sobie poukładac w głowie, gdy nadejdzie mój dzień

Mogę sam opłacić swój bilet backstagowy, koszty dojazdu i zakwaterowania, nie oczekuję żadnej finansowej gratyfikacji ani nawet zwrotu kosztów. Proszę jednak o rzeczowe wyrażenie oczekiwań względem współpracy i poważnego podejścia (tzn. gdy się juz wstępnie poznamy i swierdzimy, że będzie z tego współpraca, to liczę, że będzie to konkretna deklaracja nie do zerwania )
Ze swojej strony oferuję po prostu wykonanie tej pracy i proszę o szansę na zdobycie waznego doświadczenia, które pozwoli mi to sobie ułożyć w głowie i lepiej ogarnąć stres.

Nie będę się tu rozpisywać o moim podejściu do treningów czy w ogóle tego sportu, bo nie o to w tym wątku chodzi - jestem osobą niedopingującą i celuję w zawody WNBF, ale to też bez znaczenia - mogę również asystować osobie z innego nurtu i na zupełnie innych zawodach, bo ten aspekt backstagowy jest niezmienny.

Proszę jedynie o poważne oferty od osób pełnoletnich z Wrocławia lub najbliższych okolic (np. Trzebnica, Strzelin itp. - da się ogarnąć). Jeśli planujesz w roku 2016 swoje pierwsze zawody - również jest to dla mnie ok, nie musisz mieć wielkiego doświadczenia (takie osoby zresztą pewnie nie odpiszą, bo mają swój sztab i nie potrzebują wsparcia od innej osoby startującej solo).

Możecie odpowiadać tutaj w wątku albo na priv. Trzymam kciuki

Aha, jeśli są osoby z innych okolic ale z podobnym zapotrzebowaniem na asystowanie lub szukające asystenta, to tez piszcie śmiało, moze ten wątek stanie się dzięki temu bardziej widoczny!
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Stagnacja w progresie budowania nóg

electro
Polecane artykuły