Jeżeli macie to zamieśćcie je w tym poscie.
...
Napisał(a)
Macie jakieś artykuły, informacje itp. na temat treningu armwrestlingu?Jaka technika, jakie mięśnie i takie rzeczy...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)

jesli chcesz uprawiać armwresling zacnij czwiczyć siłe nadgarstków i bicepsów a techniki walki mozesz zobaczuć w kazdym numerze sdw
KuBaN
...
Napisał(a)

wukonuj takie cwiczenia na nadgarstek
znajdz jakis drazek gry przywiaz do niego sznurekna drugim koncu powieś obcionzenie inawijaj przy pomocy dronzka linke na niego wykonoj te czwiczeni w dwóch wariantać z prostumi rekami uniesionymi na wysokości karku iugientymi pod kątem 90 (łokcie przulegaja do tułowia to na poczontek reszte zobaczysz w sdw
ps sory za błendy spieszyłem sie
pytania kieruj na adres [email protected]
KuBaN
...
Napisał(a)
to prawda trenuj nadgarstki, przedramiona,i bicepsy.a od czsu do czasu siluj sie z kumplami.
...
Napisał(a)
wykonuj ćw. na wuciągu! ustaw ławkę przed wyciągiem, oprzyj łokieć, chwyć uchwyt jedną ręką i wykonuj ruchy jakbyś się siłował na rękę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Pamiętaj o dobrej rozgrzewce! Ja siłowałem się już wiele razy......rzadko przegrywałem. Siłowałem się głownie po pijaku i później miałem prawie zawsze kontuzje stawu łokciowego i nadgarstka! Teraz juz tego nie robię....... no chyba,że "muszę",hehehehehehe. POzdrawiam
...
Napisał(a)
W sobotę wpadł do mie do baru drwal z lasu i chciał się na rękę brać,ale mu odmówiłem,bo szkoda zdrowia,a lipa by było nawt jakbym przegrał,a w przedramieniu miał chyba z 40 cm..........rasowy fizol!!!
Polecane artykuły