Jak wiadomo, każdy z nas ma możliwość odpisania 1% swojego podatku, na organizacje charytatywne. Większość z nas, nie wie, nie ma pomysłu komu to przekazać i cenne pieniądze, które mogłyby ułatwić, a nawet uratować życie, zostają zmarnowane.
Tutaj zwracam się do Was wszystkich z OGROMNĄ prośbą!
Córka znajomego mojej mamy, cierpi na Zespół Turnera. Oznacza to, że dziewczynka nie rośnie. Martyna uczy się teraz w szkole podstawowej.
Leczenie hormonem wzrostu jest bardzo kosztowne, wynosi ok 25.000 zł rocznie. Proces leczenia jest długotrwały i trwa najczęściej od kilku do kilkunastu lat. NFZ nie refunduje tego leczenia.
Jeżeli Wy, albo Wasi rodzice, nie macie stowarzyszenia, na które chcielibyście przekazać ten 1% podatku, to w imieniu rodziców dziewczynki proszę, abyście wpisali poniższe dane. Dzięki Waszej, a raczej naszej pomocy, na pewno życie dziewczynki stanie się łatwiejsze
Tutaj zamieszczam potrzebne informacje:
StowarzyszeniePomocy Chorym z Zespołem Turnera,
KRS 0000208214
z adnotacją "na leczenie MARTYNY SNOPEK"
Nr konta bankowego:
PKO BP S.A. IX ODDZIAŁ WARSZAWA nr 25
102010970000770201092485
Zmieniony przez - angel... w dniu 2009-01-29 20:40:08
Tutaj zwracam się do Was wszystkich z OGROMNĄ prośbą!
Córka znajomego mojej mamy, cierpi na Zespół Turnera. Oznacza to, że dziewczynka nie rośnie. Martyna uczy się teraz w szkole podstawowej.
Leczenie hormonem wzrostu jest bardzo kosztowne, wynosi ok 25.000 zł rocznie. Proces leczenia jest długotrwały i trwa najczęściej od kilku do kilkunastu lat. NFZ nie refunduje tego leczenia.
Jeżeli Wy, albo Wasi rodzice, nie macie stowarzyszenia, na które chcielibyście przekazać ten 1% podatku, to w imieniu rodziców dziewczynki proszę, abyście wpisali poniższe dane. Dzięki Waszej, a raczej naszej pomocy, na pewno życie dziewczynki stanie się łatwiejsze
Tutaj zamieszczam potrzebne informacje:
StowarzyszeniePomocy Chorym z Zespołem Turnera,
KRS 0000208214
z adnotacją "na leczenie MARTYNY SNOPEK"
Nr konta bankowego:
PKO BP S.A. IX ODDZIAŁ WARSZAWA nr 25
102010970000770201092485
Zmieniony przez - angel... w dniu 2009-01-29 20:40:08