Szacuny
107
Napisanych postów
25330
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
182786
wyprobuj jogrut wisnia
ogolnie odzywki z ActivLabu o tym smaku kot!
Zmieniony przez - Pitt Bull w dniu 2009-09-17 15:43:16
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Szacuny
10
Napisanych postów
924
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8716
najgorsze scierwo jakie dotychczas miałem przyjemność ( albo i nie ) próbować , dobrze że sprzedają w pojedyńczych saszetach i można spróbować co to za syf.Ogólnie to jeszcze mi sie coś takiego nie zdażyło , wypiłem łyka i spłukałem w kiblu mówie o smaku wanilia bleeee jeszcze czuje ten metaliczny posmak
Zmieniony przez - _jax_ w dniu 2009-12-23 20:47:26
Szacuny
13
Napisanych postów
895
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
63831
a jakie masz przyrosty po kurczaku czy jajkach??
Przyrosty zależą od diety, treningu i regeneracji. Odżywki w postaci białka - czyli tego produktu - to odpowiednik chudego mięsa pod postacią szejku. Różnica jest w smaku, konsystencji i w tym że organizm szybciej strawi szejka niż mięso.
Dlatego przy wyborze odżywki białkowej kierujemy się ilością i rodzajem białka w nim zawartego(szybkoprzyswajalne, wolnoprzyswajalne, mix itd), problemami gastrycznymi(czy nie powodują) i właśnie smakiem czy konsystencją.
Dlatego też każdy pisze o smaku...
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1508
smak to dla mnie akurat drugożędna sprawa. są białka które poprostu wlejesz i wydalisz a są te które się doskonale przyswajają ( trawią wchłaniają) co właśnie pozwala osiągnąć przyrosty czy zregenerowac mięsień po treningu!!!
Szacuny
13
Napisanych postów
895
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
63831
wlejesz i wydalisz to pewnie ostrowia WPC i tak jak napisałem widzisz różnice w regeneracji między "wchłonięciem i przyswojeniem" piersi z kurczaka a odżywką? Chyba tylko różnica jest taka że białko z odżywki krócej zalega w żołądku. A regeneracja Twoim mięśni będzie zależeć przede wszystkie od całokształtu diety i snu, a nie od tego czy pijesz taką czy inną odżywkę białkową