GENER
...
CZY MACIE JUZ JAKIES DOSWIADCZENIA PO BRANIU STERYDOW,JAKIE ONE MAJA I KTORE MAJA WPLYW NA POTENCJE !! ITP? ?????CZY JEST TO SCISLE ZALEZNE???P[ROSZE O WYPOWIEDZI!!!
GENER
GENER
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no moze doprowadzioc do zaburzen erekcji,
.:wiesz co ci powiem... włąsnie patrze na ciebie przez lunete z budynku obok.. mam noz i wypatrosze Cię jak świnię:.
JAGODKA jest świetna
.:wiesz co ci powiem... włąsnie patrze na ciebie przez lunete z budynku obok.. mam noz i wypatrosze Cię jak świnię:.
JAGODKA jest świetna
...
Napisał(a)
ale jak? co ? kiedy ?po czym ??? po wszystkich?? po jakich szybciej i po jakiej ilosci ???? wiesz cos na ten temat ?????
GENER
GENER
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=82099
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=85294 moze to pomoze
JAGODKA jest świetna
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=85294 moze to pomoze
JAGODKA jest świetna
...
Napisał(a)
hm. no dosc ciekawe to! ale nadal niemam konkretow!!co z potencja po koksach
?????? i jakich ?
GENER
?????? i jakich ?
GENER
1
...
Napisał(a)
zapytaj w dzile DOPING
JAGODKA jest świetna
JAGODKA jest świetna
...
Napisał(a)
tylko nie mow ze ci nie staje a chcialbys pociupciac i z tego powodu siegasz po koks ??? bo zalicze glebe
BETONY:
#1 "W moim wieku duzo osob bierze koksy i nie metki tylko Omadreny vinstrole i inne. Kolega np. w wieku 15 lat juz bral ruska metke i nic mu do dzis nie jest....a juz mial chyba 3 cykle po 100tabl. Ale ja wole uwazac."
#2 "
Mam 15 lat i ćwicze już od roku i chce kupić sobie jakiś koks tylko nie ktory wybrac. Czy meta jest dobra?"

BETONY:
#1 "W moim wieku duzo osob bierze koksy i nie metki tylko Omadreny vinstrole i inne. Kolega np. w wieku 15 lat juz bral ruska metke i nic mu do dzis nie jest....a juz mial chyba 3 cykle po 100tabl. Ale ja wole uwazac."
#2 "
Mam 15 lat i ćwicze już od roku i chce kupić sobie jakiś koks tylko nie ktory wybrac. Czy meta jest dobra?"
...
Napisał(a)
na cyklu dziewczyna bedzie zadowolona z ciebie, a po cyklu rzuci cie
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
Casusbelli ! powiem tyle ! jestes laikiem i tyle ! jezeli nie masz zielonego pojecia na ten temat to nie udzielaj swych prymitywnych wypowiedzi!lub pogadaj se o tym z kumplami za blokiem palac fajke i czajac sie przed mamą! dla ciebie to wszystko ! bralem juz rozne ''specyfiki'' i zauwazylem rozne reakcje po nich,niektore wrecz zaskakujace! ale nie o to chodzi ! mam pytanie do tych ktorzy wiedza cos wiecwj co sie dzieje po dluzszym ich stosowaniu! i ktore powoduja szybsza impotencje ! bo wiem ze takie sa ! wie ktos cos na ten temat ??
GENER
GENER
...
Napisał(a)

Po zazywaniu Omnadrenu z Metka jestes nabuzowany i napalony niestety po cyklu poziom testesteronu spada w organizmie i wraz z nim twoja chec na sex ;) blokuje sie przysadka i przestaje wytwazac testa. Sa srodki odblokowujace ta reakcje ale to i tak zdaza sie po dluższym okresie zazywania Omki z metka.
aRt3k
1
aRt3k
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!