jak to brac zrobic przerwe miedzy animal pkami i x pandem czy ciagnac 2 opakowania ,tego gainiera wszamac tak jak pisze na opakowaniu ok 250-300g dziennie ,stosuje diete na tyle na ile mnie stac , dosam ze mialem ok 1,5 miesiaca przerwy i troche mi spadlo zazucic suple odrazu z treningiem czy postarac sie odzyskac forme na samej diecie , prosze o konkretna odpowiedz
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Trec- Mass XXL czy Hi Tec- Super Mass?
- WeiderMega mass 4000 + Kreatyna Mega caps Olimp + Carbo Bx + Vitaminki
- Gainer Trec Mass XXL + kreatyna Trec TCM1250 + gratisy Carbo Pur + mesh200
- 20 kg mass xxl ...
- Hyper Shock,Carbo BX,L-Glutamine,Glucosamine+MSN,Mass XXL
- Mass xxl 4.8 kg czy hard mass(2.8 kg + 1.3 kg)
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
paki możesz do xp brać, to jest jedna szaszetka dziennie więc pewnie starczy ci jeszcze po cyklu.
gainer wg braków, porcje 300g to raczej kosmos, policz ile ci potrzeba i bierz właśnie tak.
gainer wg braków, porcje 300g to raczej kosmos, policz ile ci potrzeba i bierz właśnie tak.
...
2 puchy xp na jeden cykl bez przerwy
porcja rano i przed treningiem/w porze treningu
animal pak też bez przerwy po 1 paku dziennie po większym posiłku
mass xxl według braków w diecie , ale raczej w okresie okołotreningowym ( np. 100g po treningu )
białko kiedy potrzebujesz , carbo z białkiem możesz brać po treningu zamiast gainera
porcja rano i przed treningiem/w porze treningu
animal pak też bez przerwy po 1 paku dziennie po większym posiłku
mass xxl według braków w diecie , ale raczej w okresie okołotreningowym ( np. 100g po treningu )
białko kiedy potrzebujesz , carbo z białkiem możesz brać po treningu zamiast gainera
http://www.sfd.pl/MOJA_PIWNICZNA_SIŁOWNIA-t307196.html
MOJA PIWNICZNA SIŁKA
...
chlopie jak nie zaczniesz swiecic w nocy od tej calej chemii to szacun 

Jak człowiek wygra to dopiero ma coś z życia, naprawdę czuje jak wariuje w żyłach krew
moje foty 12.2006 http://www.sfd.pl/temat317825
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz