PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.

ale jednemu nos złamałem

kup sobie psa pit-bulla czy amstafa to nikt do ciebie nie poskoczy

pozdro
Prawdziwy chuligan na pewno się z tym nie obnosi
Idzie sobie bez szalika ubrany jak przeciętny
Każdy normalny człowiek nie rzuca się w oczy na pewno...
Chodzi, tłucze no i tak to wygląda
kastetu nie polecam, związany jest z większymi kłopotami z prawem.
jak jesteś sam a ich 4-5 to albo uciekasz albo się modlisz o przetrwanie, bo innej opcji nie widzę.
pozdrawiam
ale róbta co chceta

Prawdziwy chuligan na pewno się z tym nie obnosi
Idzie sobie bez szalika ubrany jak przeciętny
Każdy normalny człowiek nie rzuca się w oczy na pewno...
Chodzi, tłucze no i tak to wygląda
Odpowiadam tu jako kontynuacja tematu z Uderzanych.
Pierwsze moje pytanie: podpadłeś tym gościom czymś konkretnym? pożyczyłeś dużą ilośc hajsu od nich, z dziewczyną któegoś z nich się zabawiałeś, wykręciłeś kogoś na jakimś interesie?
To jest istotne bo zobrazuje jak bardzo możesz się obawiać jakiejś akcji z ich strony. Jesli nic nie zawiniłeś, a dopieprzają się do ciebie w grupie, to albo też zbierz kolegów, albo idż na Policje. Bo w sytuacji jak będziesz szedł z dzieckiem (wnioskuje, że masz dziecko i żonę), albo żoną i będą chcieli Ci spuścić w******* to będziesz w bardzo*****owej sytuacji (ani uciec, a na zwycięstwo nikłe szanse).
Bo raczej nie sadze, że za nic ;)
Niebo woła, ziemia przyciąga.
a ostatni to taki młody obszczymurek harpagan Moge ich wyłapywac po koleji i odsyłac na OIOM ale co nie zmienia faktu ze bedzie sytuacja ze bede sam a ich 3 i wtedy?
1) ucieczka,co z żoną i synkiem łatwe nie będzie
2) policja i wyjaśnienie sprawy
nie ma sposobu na walkę z kilkoma,to nie jest film że jednym półobrotem załatwiasz dwóch a później każdy po kolei na Ciebie leci i Ty nim wykończysz jednego to dopiero następny podleci
Kastet? Nie radziłbym,kłopoty prawne z tym są. Poza tym skoro te leszcze są w stanie zaatakowac Cie jak jesteś z żoną i dzieckiem to zapewne na policji ze skargą ze ich pobiłeś kastetem będą szybciej niż Ty zdązysz z tego sklepu wrócić do domu.
Zamiast kastetu można coś innego,np batona lub jakiś gaz.
Jak już nastąpi taka sytuacja to jedyne co chyba możesz to kazać zonie i dziecku wejsc do jakiegoś sklepu i dzwonić na policje a Tobie bronić się.
Jak już będzie Ci się chciało bawić w wyłapywanie ich pojedyńczo(co nie jest dobrym pomysłem jak się ma żone i dziecko) to zacząłbym od tej szmaty co napusciła tych typów.
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Klatka schodowa, stoi 4-5 gości, w drzwiach staje niezbyt lubiana persona i zmierza do windy. Ktoś coś mruknął ktoś dopowiedział i ów gość zbiega po schodach waląc największego kastetem właśnie. No i cóż ze wypłacił mu 2 strzały rozbijając mazak skoro zaraz reszta wzięła go na buty. Akcja przenosiła się z klatki na ulice z ulicy na klatke w windzie kończąc - dodam przy tym że "kastetowiec" prócz tych dwóch strzałów pozostawał delikatnie mówiąc "bierny". Klatka potem wyglądała jak masarnia jakaś, nie chce myśleć nawet co by było gdyby panowie odebrali temu kopanemu kastet.
life's a bitch
wiem ze to nie film itp swoje tez przezyłem na ustawkach gdzie trzeba miec oczy do okoła głowy a prawde mówiac jak kazdy poprostu z tego wyrosłem i sie wyciszyłem ale zawsze jak chc sie zacząć nowe zycie to jakas ****a sie znajdzie
j/QUEBLO
http://www.pajacyk.pl - Kliknij.
www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!