...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Najpierw 5 omki które powinny lekko zalać, a później od razu deca 10 szotow tylko nie wiem czy ładować raz w tyg czy częściej
...
Napisał(a)
będziesz ładował dece solo??genialne
zresztą w tym syfie i tak nie ma deki, więc w sumie co za różnica
zresztą w tym syfie i tak nie ma deki, więc w sumie co za różnica
...
Napisał(a)
frun stad gnojku !! madry jestes za tym swoim ekranikiem .. jak bym cie strzelil w ten pusty leb to bys sie pod pisuarem zameldowal !!
ty baranie jeden .. mam nadzieje ze bana wylapiesz
a ta swoja deke to ty se w czolo przy******* i zacznij wkoncu wyciskac !! ale pryszcze z czola bo jeszcze melko masz pod nosem
pfff koniec tematu
ty baranie jeden .. mam nadzieje ze bana wylapiesz
a ta swoja deke to ty se w czolo przy******* i zacznij wkoncu wyciskac !! ale pryszcze z czola bo jeszcze melko masz pod nosem
pfff koniec tematu
...
Napisał(a)
chesz walic takie srodki a nie masz nawet zbędnego minimum(wymiary,Osiągi siłowe). nic dobrego z tego nie wyjdzie. nawet mety ci nikt nie poleci. jesli myslisz ze te srodki zrobia z ciebie koksa zawiode cie. tak niebedzie.
...
Napisał(a)
MetalMind zgadzam sie z toba w 100% (sog)
Najgorsze jest to, ze taki leb nie uczy sie na czyichs, lecz na swoich bledach.
Najgorsze jest to, ze taki leb nie uczy sie na czyichs, lecz na swoich bledach.
...
Napisał(a)
32 w bicku
lepiej wez sobie rady kolegow do serca i zacznij jesc, a po koks zamelduj sie za 2 lata

lepiej wez sobie rady kolegow do serca i zacznij jesc, a po koks zamelduj sie za 2 lata

teść z oma na mecie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!