...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Kalendarz imprez PZKFiTS w kulturystyce i fitness na 2007 rok
- KALENDARZ IMPREZ PZKFiTS w KULTURYSTYCE i FITNESS na rok 2008
- KALENDARZ IMPREZ PZKFiTS w KULTURYSTYCE i FITNESS na rok 2009
- KALENDARZ IMPREZ PZKFiTS w KULTURYSTYCE i FITNESS 2010
- Kalendarz imprez PZKFITS 2013
- KALENDARZ IMPREZ PZKFITS i EBFF W KULTURYSTYCE I FITNESS NA ROK 2014
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Bytów przeniesiony na 3 kwietnia
Chociaż dopóki nie będzie regulaminów poszczególnych zawodów, to daty będą się jeszcze na pewno zmieniały

MÓJ DZIENNIK (PRZYGOTOWANIA DO MISTRZOSTW POLSKI 2016) - http://www.sfd.pl/BSN__Mariusz_Przybyła__droga_do_MP_2016-t1094082.html
...
Napisał(a)
to jest wstępny kalendarz, daty mogą ulec zmianom, czerwona czcionka jest póki co najpewniejsza pod względem terminu
...
Napisał(a)
Zawody w Sopocie przypadną w Poniedziałek 18. A myślałem że będzie to 16 w Sobote. No co 2 dni na zrobienie jeszcze lepszej formy ;D
...
Napisał(a)
Czy na zawodach w Sopocie odbędą sie tez debiuty w fitness gimnastycznym mężczyzn ?
Chciał bym zadebiutować na takich zawodach ale nie wiem gdzie i kiedy? ktos zna wyczerpująca odpowiedz?
Chciał bym zadebiutować na takich zawodach ale nie wiem gdzie i kiedy? ktos zna wyczerpująca odpowiedz?
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat