WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ŁYŻWY - porady, komentarze etc. TYLKO TUTAJ!

temat działu:

Inne dyscypliny

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 33949

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 34677 Wiek 34 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 434573
do gry czy do takie rekreacyjnej jazdy raczej? z tych trzech które wymieniałaś to Spokey jak najbardziej, sam ma i nie narzekam

W życiu znam się na dwóch rzeczach, na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 14
do jazdy rekreacyjnej
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 14
tylko ciekawi mnie czy ta stal niklowana na płozach jest wytrzymała...?
...
Napisał(a)
Początkujący
w sumie to te łyżwy firmy spokey znalazłam sugerując się wypowiedziami na forum...
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 34677 Wiek 34 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 434573
To jeśli do rekreacyjnej to łyżwy firmy Spokey w zupełności wystarczą a czy jest wytrzymała to się okaże ja mam już kilka lat i naprawdę nie narzekam

W życiu znam się na dwóch rzeczach, na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...

...
Napisał(a)
Początkujący
dziękuję za rade... bardzo mi pomogłeś.. :)
...
Napisał(a)
Specjalista
ja jutro idę pojeździć

...
Napisał(a)
Początkujący
miłej jazdy życzę... :)
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 1428 Wiek 41 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 14364
Witam,
chcę kupić nowe łyżwy. Teram mam Polsporty po ojcu, ani stabilne, ani wygodne. Nie chcę dać więcej niż 200zł, toteż poryłem trochę i znalazłem:
CCM 01 - 199zł
Botas Crypton 161 - 199zł
Spokey Snake - 119zł

Jeśli ktoś używa proszę o skomentowanie czy są wygodne czy może cisną albo są twarde, obcierają, itd. Mierzyłem dzisiaj Bauery supreme i cisnęły w boki palców, nie leżały mi. Flexlite były wygodne, ale cena za wysoka. W decathlonie mierzyłem coś firmy Olexo - bardzo wygodne, ale mało stabilne. Ogólnie jak ktoś się zna to które byście kupili i jak z rozmiarówką, bo nie mam możliwości przymiarki.

zdr.

PO CO CI MASA JAK MASZ SWETER

...
Napisał(a)
Specjalista
mam te ostatnie, które wymieniłeś, a mianowicie Spokey Snake wygodne, wytrzymałe, myślę, że mogę śmiało polecić

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kontuzja

Następny temat

Dobre testy sprzętu.

electro
Polecane artykuły