...
Napisał(a)
завтра туда їду і хочу курити трохи того, скілкі бере лікарь за рецепт і скілкі коштуе проп в аптеці..?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
widze ze Tobie tez sie temat po rusku nie wywietla bo ja jak ostatnio napisalem to to samo mialem
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
рго лгкцф вгзф сшзф
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
завтра туда їду і хочу курити трохи того, скілкі бере лікарь за рецепт і скілкі коштуе проп в аптеці..?
jutro tutaj idę i chcę kupić trochę tego, (nie wiem co to скілкі) będę u lekarza po recepty .... kosztuje prop w aptece...
tak to mniej więcej będzie... o ile dobrze pamiętam rosyjski
jutro tutaj idę i chcę kupić trochę tego, (nie wiem co to скілкі) będę u lekarza po recepty .... kosztuje prop w aptece...
tak to mniej więcej będzie... o ile dobrze pamiętam rosyjski
Willhelm
...
Napisał(a)
chce wiedzieć ile trza dać lekarzowi za recepte i ile kosztuje prop na ukrainie bo jutro tam wale najprawdopodobniej.. 

...
Napisał(a)
no nie! a ja tu się głowie!!
))
heh sorry! jak zobaczyłem to myślałem że rosyjski
podobne te języki macie
Zmieniony przez - WILLHELM w dniu 2004-07-09 23:53:40

heh sorry! jak zobaczyłem to myślałem że rosyjski

Zmieniony przez - WILLHELM w dniu 2004-07-09 23:53:40
Willhelm
...
Napisał(a)
kogos juz tu widziałem z rosji albo ukrainy i do niego to kierowałem, myślałem że tak będzie łatwiej do niego dotrzeć ale jak wiecie to prosze o informacje..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!