Chcę umrzeć wielki....
...
Napisał(a)
Kto wcinał ten lek ??? Proszę o kontakt , czy były efekty , ile brałeś . Dzięki .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja bralem Undestor zjadle go 240 tabl. (4 opakowania) a co do efektow niestety nie moge ci powiedziec bo bralem go razem z omka i efekty sa po obydwoch naraz :( ALe poszedlem duzooooo nawet bardzo duzoooo ale slyszalem ze UNDESTOR nie jest za dobry ze jedynie jakies tam dzialanie ma wlasnie w polaczeniu z omka
...
Napisał(a)
Wiekszosc undestoru kupowana na czarnym rynku jest juz nie aktywna to musi byc stale w lodówce jak raz sie ociepli jest do wyrzucenia ,pewne dlatego handlarz sugeruje branie tego z omka jak bys lykal sam undestor czarnorynkowy mialbys na 90% efekt placebo.Chyba ze masz to z apteki .
marcopolo
marcopolo
marcopolo
...
Napisał(a)
Z własnego doświadczenia: zużyłem 2 opakowania czyli 240 kapsułek. Efekty? Minimalne przyrosty masy i siły spowodowane chyba dużym spożyciem gainera i odżywki białkowej. Udestor jest skuteczny w dużych dawkach tj. 8 i więcej kapsułek na dobę, co z kolei powoduje zatrzymanie produkcji własnego testeronu. Więcej na ten temat poczytaj na stronie: http://republika.pl/yuzzum/Andriol.htm
...
Napisał(a)
I w tym miejscu wypada mi sie jak najbardziej zgodzic z wypowiedzia marcopolo.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!