pit ziom dla mnie długo to dzień dwa ...
...
Napisał(a)
To powiem ci chłopaku, że nie znajdziesz żdnego turka, który będzie trzymał zapach 2 dni. No way
pozdro

pozdro
https://www.sfd.pl/pitbull61__DT__droga_do_startu_w_MPJiW_2020_start_masy,_str_15-t1172367-s61.html#post-19106389
Aby zwyciężać, trzeba być i lwem i lisem...
...
Napisał(a)
Hm na ubraniu trzyma sie dlugo...na swetrze np. popryskam jeden dzien,drugi i juz all time az do prania cos tam czuc...mowie o wlasnie takich tureckich
Zawsze mozna zuywac tak jak dezodorantu z 3 razy dziennie

Zawsze mozna zuywac tak jak dezodorantu z 3 razy dziennie

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
męskie jak dla mnie wypas
CARRERA for MEN 212
ARMANI ACQUA DI GIO
damskie
hugo czerwone /deep red, instinct/ sa the best
CARRERA for MEN 212
ARMANI ACQUA DI GIO
damskie
hugo czerwone /deep red, instinct/ sa the best
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
Jak to sie dzieje, że ludzie sprzedajacy tu 'oryginalne' perfumy maja identyczne pozycje . Nawet ta sama ilosc zapachow męskich i damskich.
Czyżby to samo zródlo ?
Czyżby to samo zródlo ?
...
Napisał(a)
tazoo, gdybyś się konkretnie skupił i porównał jeszcze raz, to zobaczysz, że ilość nie ta sama, zapachy również, choć nie zaprzeczam, że wiele się pokrywa. Jeśli chodzi o źródło, to wątpię, choc nie wykluczam..
pozdro
pozdro
https://www.sfd.pl/pitbull61__DT__droga_do_startu_w_MPJiW_2020_start_masy,_str_15-t1172367-s61.html#post-19106389
Aby zwyciężać, trzeba być i lwem i lisem...
...
Napisał(a)
Moja starsza kupila Coco Mademosielle na allegro za 65 zl,i niesety chyba byla woda dolana bo zapach trzyma z 2-3 h.
Trening daje życie,zycie daje trening.
...
Napisał(a)
Trzeba brac od ludzi co maja duzo gwiazdek na allegro...jak nie maja negatywnych opini...to raczej good bedzie 

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Wlasnie ten koles mial ze 300 pozytywow i ani jednego negatywa.
Trening daje życie,zycie daje trening.
...
Napisał(a)
A czego wy sie spodziewacie? za taka cene? ja kupie sobie taki za 50zl ale uzywam jego jak dezodorantu predzej czyli czesto uzywam i tyle...dla mnie to pasuje...

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!