Steki, jajka na bekonie, pasztet z wątróbek, udziec jagnięcy czy jedząc takie frykasy, w ogóle można schudnąć? Owszem - mówi dr Atkins. Jeśli tylko zrezygnujesz z węglowodanów, a tłuszcze i białka będziesz zajadać na okrągło. Po jakimś czasie nastąpi jednak przesyt, będziesz jeść coraz mniej i coraz mniej chętnie. Ale uwaga! Tej diety nie mogą [...]
[...] powie na temat baraniny, jak zle pierwszy raz zrobisz to mozesz sie zrazic.jak nie wejdzie dobrze za pierwszym razem to zrob sos z miety zabije zle smaki;-) Polecam kupic steki z baraniny i zrobic tak jak steki z wolowiny, sa jummy. Albo noge po prostu zrobic jak gulaz z warzywami. Nie wiem jaka czesc owcy mozesz kupic. Daj znac jak bedziesz [...]
Witam, mam takie pytanie, kupilem sobie dzisiaj steki z baraniny, ale w zasadzie nie wiem jak je przyrzadzic zeby byly dobre, jedyne co jest napisane na opakowaniu, to zeby smazyc 12-16 minut (dodam, ze smazenie to jedyna opcja jaka wchoodzi w rachube) Ale czy to mam czyms najpeirw natrzec, chociaz solai pieprzem, czy moze jakimis przyprawami ? [...]
[...] siłowym na orbitreku. Podniebienie się trochę rozbestwiło, więc jest coraz mniej piersi z kurczaka, która wypierana jest coraz częściej przez ryby, polędwiczki wieprzowe i steki z rostbefu/antrykotu, a poza tym cały czas kombinuję ze smakami bawiąc się ogromną ilością przypraw, dodatków, sosów, past, ziół oraz buszując po blogach kulinarnych [...]
Chyba nie tylko faceta, bo z tego co wiem, to steki też są dobre dla kobiet ;) Tylko zastanawiam się jak je przyrządzić... tzn wiem - patelnia/ grill, ale ostatnio będąc w bukowinie jadłam u magdy gessler steakrocka - mega interesujące urządzenie tylko zastanawiam się jak tego używać w domu. Faktem jest, że tam da się to robić bez używania [...]