Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: praca w straż granicznej opinie

Strona 1 z 1405

  • Praca w straży pożarnej ?

    siemka. mam 33 lata i chciałbym pracować w państwowej straży pożarnej tylko nie wiem czy się łapie wiekowo. może ktoś wie czy są jakieś ograniczenia wiekowe. dzięki za odpowiedź.

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 4507 | Data: 2010-07-31 23:10:56 | Liczba SOGów: 0
  • Straż Miejska

    cześć : mam pytanie wie ktos jak wyglada rekrutacja do straży miejskiej ile kasy i wogule piscie co wiecie pozdro :

    Odpowiedzi: 31 | Ilość wyświetleń: 43599 | Data: 2006-06-09 10:33:57 | Liczba SOGów: 2
  • Test sprawnościowy - straż pożarna - proszę o pomoc

    wszystkich zainteresowanych moim tematem, mam na imię tomek jestem przyszłym mam nadzieję aspirantem państwowej straży pożarnej 3 . moja aktualna waga 94kr mój wzrost 192cm trening od roku czasu sporadycznie albo nic lekki basen,

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 16838 | Data: 2009-08-13 08:30:09 | Liczba SOGów: 0
  • KINEZJOLOGIA POROWNAWCZA : DRAZEK I WYCIAG GORNY; RODZAJE CWICZEN A PRACA MIESNI

    masz powazny problem z klata.. ale to mozna stwierdzc po 2 3 latach treningu.. poza tym intencja artykulu nie jest praca nad klatka! typowy przyklad zaniedbania plecow: znam koxa co na poczatku wazac ok 80kg mogl sie kilka razy

    Odpowiedzi: 88 | Ilość wyświetleń: 44438 | Data: 2006-10-22 01:44:44 | Liczba SOGów: 73
  • Praca w CBŚ

    36. i odnośnie tego mam pytanie do was .czy wiece o co chodzi z tym kursem podstawowym ile lat obejmuje praca w prewencji żeby można było ją uznać za podstawową pozdrawiam

    Odpowiedzi: 28 | Ilość wyświetleń: 24347 | Data: 2008-05-17 16:47:37 | Liczba SOGów: 1
  • [FIT]veronia_p/str.100/ praca nad sylwetką 139.

    nocnym markiem : 6.30 7 pobudka 8 9.30 śpię, bo odsypiam przerwę w śnie 9.30 śniadanie lub jego brak 10 17 praca przegryzam jakiś owoc lub piję jogurt, zdarza mi się zjeść serek lub sałatkę kupną. 17 obiad 22 kolacja kładę się

    Odpowiedzi: 1549 | Ilość wyświetleń: 67232 | Data: 2012-05-20 13:57:26 | Liczba SOGów: 14
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71 | Ilość wyświetleń: 34171 | Data: 2005-06-19 20:29:56 | Liczba SOGów: 7
  • Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie.

    dlatego postanowiłem ułatwić sprawę w wyborze takim ludziom poprzez założenie tematu, w którym będą mogli zobaczyć opinie użytkowników o danym sprzęcie. w temacie prosiłbym o wypowiedzi użytkowników którzy sami ćwiczą na danym sprzęcie bądź

    Odpowiedzi: 33 | Ilość wyświetleń: 48873 | Data: 2011-03-01 19:01:00 | Liczba SOGów: 10
  • Straż Graniczna Pytanie.

    witam. czy jest sens starać się o przyjęcie do straży granicznej jeżeli 6 lat temu byłem karany sądownie za pobicie dostałem niewielki wyrok w zawieszniu + koszta sądowe.

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 7920 | Data: 2011-04-27 12:21:00 | Liczba SOGów: 0
  • Praca w hotelu , zmywak , obsluga , magazynier UK

    witam! powiedzcie mi jak jest z zarobkami w hotelu , jesli ktos ma doczynienia z praca w tym miejscu na takich stanowskiach jak popularny zmywak obsluga pokojow czy jako odbiorca produktow mieso

    Odpowiedzi: 158 | Ilość wyświetleń: 19347 | Data: 2008-08-08 12:02:42 | Liczba SOGów: 8
  • Termogeniki- prosze o opinie panie co braly

    prosze o opinie osoby najchetniej panie ktore stosowaly eca lub inne termogeniki w celu pozbycia sie zbednego tluszczu... chodzi

    Odpowiedzi: 35 | Ilość wyświetleń: 39419 | Data: 2002-09-02 21:01:54 | Liczba SOGów: 9
  • Gain Fast - TESt, UWAGI, OPINIE

    po treningu może mnie zapychac sprawdze jutro. kolejne smaki sprawdze jutro. piszcie swoje uwagi, spostrzeżenia, opinie zdr. ps. fa szykuje zmiany na przyszły rok. od stycznia ceny universala mają spaść w końcu, bo na razie są to produkty

    Odpowiedzi: 109 | Ilość wyświetleń: 25964 | Data: 2005-12-31 00:59:39 | Liczba SOGów: 5
  • Opinie o kre-alkalyn!!! (kiedys i teraz)

    swoje zdanie teraz go zachwalaja! ciekaw jestem czy wypowiedza sie w tym temacie i przedstawia swoje nowe opinie : playa i ambroziak bez urazy :

    Odpowiedzi: 105 | Ilość wyświetleń: 36626 | Data: 2006-04-06 19:07:38 | Liczba SOGów: 12
  • KOSMETYKI - prywatne testy, opinie

    w tym temacie wypisujcie swoje opinie na temat kosmetyków których ostatnio użyliście 1 chodzi o różnego rodzaju kremy/balsamy/mascie/żele/peelingi itp

    Odpowiedzi: 68 | Ilość wyświetleń: 21906 | Data: 2007-03-03 17:23:49 | Liczba SOGów: 5
  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    na czczo i po treningu gdyz wtedy jest najwieksze zapotrzebowanie na kreatyne w tym miejscu prosze rowniez o wasze opinie o tym produkcie

    Odpowiedzi: 44 | Ilość wyświetleń: 57909 | Data: 2007-04-01 09:56:35 | Liczba SOGów: 1
  • MERIDA 15 - WASZE OPINIE ( tych co brali oczywiście)

    i skutki uboczne bo mi głównie zależy na odchudzeniu brzucha czekam na odpowiedz pozdrawiam 1 chodzi mi o opinie tych co to brali na temat tego preparatu merida 15 chce zżucić 3 4 kg kobieta lat 17 wzrost 166 waga 55

    Odpowiedzi: 54 | Ilość wyświetleń: 94483 | Data: 2007-05-04 15:52:56 | Liczba SOGów: 2
  • AXIO LABS - opinie

    je i wino jest napewno wino halotestin power idzie w *** antek tez ladnie jak widze po angolach prosze o jakies opinie sam sobie zakupilem 4 treny acetaty bo ladnie wyglada zmieniony przez b 50 w dniu 2007 11 08 18:24:49 zmieniony

    Odpowiedzi: 656 | Ilość wyświetleń: 60502 | Data: 2007-11-08 18:23:45 | Liczba SOGów: 24
  • Clenburexin wasze opinie

    witam zamierzam zakupic ten produkt mam prosbe do osob ktore stosowly clenburexin o opinie oraz jakie efekty uzyzkaliscie stosujac ten spalacz dzieki 3

    Odpowiedzi: 45 | Ilość wyświetleń: 53512 | Data: 2008-06-21 10:01:39 | Liczba SOGów: 2
  • OPINIE xtreme NAPALM

    testować nowy produkt fitness authority pozwolę sobie na założenie nowego tematu aby testerzy mogli wyrazić swoją opinie w tym temacie. skala od 1 10 smak rozpuszczalność działanie + kilka słów co na treningu jak i poza nim się

    Odpowiedzi: 47 | Ilość wyświetleń: 29426 | Data: 2009-11-19 19:30:16 | Liczba SOGów: 1
  • methoxy opinie

    interesuje mnie czy methoxy to aby nie jest jakiś steryd!! czytałem różne opinie i wiele ludzi go nie poleca i nie wiem co teraz robic!! kusi mnie ale boje sie skutków ubocznych.pomóżcie mi podjąc decyzje

    Odpowiedzi: 19 | Ilość wyświetleń: 101231 | Data: 2011-01-10 11:01:21 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}