Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: oxanavar opinie

Strona 1 z 390

  • Kilosports Oxanavar Propionate (z EPISTANE)

    twórcy takich środków jak trenadrol czy massdrol po raz kolejny rewolucjonizują rynek w dziedzinie prohormonów. oxanavar to środek posiadający jedne z najlepszych wartości anabolicznych i androgennych. oxanavar propionate w znaczny sposób

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 13205| Data: 2011-04-13 11:55:33| Liczba SOGów: 0
  • Oxanavar?

    o pomoc. chcę przyrostu mięśnia, tłuszcz tak czy siak spalę, bo jestem aktywny rower, akrobatyka czytałem, że oxanavar dobry na pierwszy raz, można kupić na allegro ale boję się, że to jakiś fake, bo jest w miarę tani. jakie są wasze opinie

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1225| Data: 2015-02-22 16:47:59| Liczba SOGów: 1
  • massdrol oxanavar

    witam witam chcialbym zaczac cykl na ph massdrol i oxanavar chcialem sie poradzic jak najlepiej przyjmowac te suple ulozylem sobie taka piramide massdrol 2 2 3 4

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1772| Data: 2012-08-11 11:00:49| Liczba SOGów: 0
  • Myogenix spawn vs GET SUS 500 vs Kilosports OXANAVAR

    nad pierwszym w swoim życiu cyklem ph. nie wiem czy to dobry pomysł i czy nie zryje mi flaków. na forum wyczytałem opinie że ph działają, ale powodują wiecej komplikacji zdrowotnych od bardziej tradycyjnych środków. kilka słów o mnie: 1.

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 5471| Data: 2009-08-06 11:20:13| Liczba SOGów: 1
  • OXANAVAR PROPIONATE + NOVEDEX XT - 1 spotkanie z PH

    martwy ciąg: ~180 przysiad: nie zależy mu pytanie: co ma zakupić do 250zł myśli nad lajtowym: oxanavar propionate kilosports 60kaps novedex xt 60kaps posiada już: mzb + witamin + omega 3 + sylimaron 100 + essetren

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 3836| Data: 2012-02-20 13:15:36| Liczba SOGów: 0
  • Cykl na TRenadrol x lub Oxanavar

    witam panowie, zakupilem trenadrol x + oxanavar i ten clomed pct w zestawie i mam pare pytan. czy brac trenadrol i ten oxanavar razem czy tylko jeden srodek na raz

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1596| Data: 2014-01-01 12:03:47| Liczba SOGów: 0
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9155| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Oxanavar

    witam. czy ktoś stosował z was oxanavar bardzo ciekawi mnie ten ph 3

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 24081| Data: 2008-12-17 20:52:44| Liczba SOGów: 1
  • OXANAVAR by Cyber

    2008/20081129103312.jpeg co to jest, działa to . podobno cyber sprzedaje szajs, jak opinie .

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 11410| Data: 2008-11-29 10:33:12| Liczba SOGów: 1
  • OXANAVAR PROPIONATE KILOSPORTS

    kaps zawiera 367mg, no właśnie 367 ale czego najwięcej zapewne znajduje się tam kwasu daa, a jak z resztą proszę o opinie osób które miały okazję przetestować ten środek. krótko mówiąc, warto to wrzucić na cykl

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 7658| Data: 2012-08-04 10:02:56| Liczba SOGów: 0
  • Oxanavar Czy sus lmg

    witam prosiłbym osoby które zetknęły sie z którymś z tych dwóch składników o opinie które bardziej pewne co do działania

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1260| Data: 2013-11-11 22:36:29| Liczba SOGów: 0
  • Oxanavar

    cześć! stosował ktoś z was oxanavar propionate kilosports od grudnia zaczynam łykać.

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 5114| Data: 2011-11-13 15:12:57| Liczba SOGów: 0
  • oxanavar( prohormon)

    co sadzicie o prohormonach kilosportu mnie interesuje oxanavar ktory ponoc ma byc odpowiednikiem oxandrolonu. nie sadzicie, ze to moze byc alternatywa, dla alanego podrobkami

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 3237| Data: 2009-10-31 09:37:04| Liczba SOGów: 0
  • OXANAVAR + AVAR

    tych prohormnów jest to mój pierwszy cykl na prohormonach i to mnie zainteresowalo http://allegro.pl/item869841905_oxanavar_avar_masa_i_sila_gratis.html intersuje mnie czy to dobre połaczenie czy mocno po tym blokuje z tego co gdzieś wyczytałem

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 3194| Data: 2010-01-01 20:58:57| Liczba SOGów: 0
  • Massdrol + Oxanavar + Clomed - rozpiska

    znawcow o rade : rozwazam taka rozpiske: 1 4 tydz: 2 tab. massdrolu stala dawka w 3 tygodniu dolaczyc oxanavar i ciagnac go do 5 tygodnia wlacznie. 24h po ostatniej tabletce oxa. clomed ] 3 tabletki w 5 tygodniu, po 2 tabletki w

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 3050| Data: 2011-03-14 21:01:59| Liczba SOGów: 0
  • Sus 500 Advanced vs OXANAVAR Propionate

    witam co lepiej kupić na 1 cykl. oxanavar propionate za 139zł czy sus 500 advanced za 120zł.

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 2815| Data: 2012-03-20 12:24:07| Liczba SOGów: 0
  • PH. Proszę o pomoc -> Cykl: ODŻYWKI+SUS500+OXANAVAR PROPIONATE

    cykl chcę ruszyć gdzies od polowy lipca , i chce żeby wyglądał + w ten sposób codziennie : 1 2 tab. dziennie oxanavar prop rano i koło 17 18 2 3 tab. dziennie sus500 rano, po treningu i przed snem 3 + 10g kreatyny dziennie rano i po

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1851| Data: 2011-07-18 17:53:18| Liczba SOGów: 1
  • Massdroll + Oxanavar / Epithin E

    ph. wcześniej brałem w styczniu tren 250 i sus 500. teraz chciałbym wziąść massdroll i własnie sie zastanawiam czy oxanavar czy epithin e. chcialbym zeby poszla sila i czysta masa miesniowa , nie chcialbym za bardzo zalac sie tluszczem. co

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2704| Data: 2009-03-17 19:53:08| Liczba SOGów: 0
  • Oxanavar forte China, R.O.O.S 25mg/1tabl 100 tabletki 800

    co sadzicie o oxie z roosa,cholernie droga a czy prawdziwa to oxa oxanavar forte china, r.o.o.s 25mg/1tabl 100 tabletki 800 zł

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2718| Data: 2007-04-04 00:53:06| Liczba SOGów: 0
  • zakupiony oxanavar ! cykl jest ale co po nim ?

    dziś dostałem oxanavar oczywiście mam do niego esselive i wspaniałą diete, którą wzbogacam amino 6600 od fa i carbonoxem od olimp :

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2618| Data: 2010-12-26 17:14:50| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}