Dziś zrobiłem badania.... Czekam na wyniki wkleję je tutaj. Zauważyłem dziwny objaw podczas brania hcg... Jaja raz są duże i luźnie A raz ściśnięte i małe(często z rana) Powinno to tak wyglądać? Może zmienić dawki albo zwiększyć albo zmniejszyć?
A jak załatwiłeś te upusty?jesteś na cyklu cały czas? A na jakiej dawce i czego Ty teraz jedziesz? Z żelazem są różne jaja, np. u mnie i małpy hematokryt i hemoglobina byla w normieba żelazo podwyższone. Testosteron na pewno ma wpływ.
Htz nic nie pobudzi ma zastąpić a HCG w tym kontekście razem z htz ma "oszukać" mózg żeby jaja produkowały coś ciągle dlatego że to w końcu organ i nie odpowiada tylko za produkcję teścia
[...] mnie skutki długotrwałego stosowania SAA przez podobnych świrków do mnie. Ciekawi mnie np. kto jakie dawki i jaki czas wytrzymał Ale żeby sie przyznać to trzeba mieć jaja. Co do badań to wszystko mam porobione tylko czekam na rezonans, bo na to nawet odpłatnie prywatnie za 1000zł czeka sie po miesiąc czasu. (W szpitalu publicznym termin [...]
lodzianin1 czy ja pytałem o to czy mam IGF? Ty to jesteś zazdrosny po prostu ja mam dostęp do takich rzeczy że tobie to się nawet nie śniło ja mogę mieć Increlex - IGF od zaraz więc przestań prowokować zabijcie to zanim złoży jaja....
[...] granicy więc jajka reagują na LH. Przeglądałem forum i osoby które biły HCG na cyklu brały dwa razy tyle klomifenu niż ja a często miały gorszy stosunek LH/Testosteron.. U nich LH wystrzelone powyżej normy a jajka produkowały testosteron na poziomie dolnej granicy co świadczy że albo nie wydolne jaja albo straciły wrażliwość na LH po HCG....
[...] monotonii diety. Białka w naszej diecie: Podstawowymi źródłami białek w naszej diecie będzie mięso drobiowe, oraz chude mięso czerwone wołowe i wieprzowe, jaja, ryby, oraz w niewielkich ilościach biały ser , jogurty naturalne i kefiry. Tłuszcze w naszej diecie: Jako źródła tłuszczu będziemy traktować w [...]
[...] źródłem białka pokarmowego oraz łatwo przyswajalnych węglowodanów dla sportowców, osób aktywnych lub w fazie regeneracji po wysiłkowej organizmu. Skład: WPC, albumina jaja , l-glutamina, maltodekstryny, woskowa skrobia kukurydziana instant, lecytyna sojowa, , aromaty identyczne z naturalnymi, substancje słodzące (acesulfam K, cyklaminian [...]
[...] najszybciej chudniesz : biust, talia Uprawiany sport lub inne formy aktywności: (jak często) siłownia minimum(3x w tygodniu), aeroby cycling Co lubisz jeść na śniadanie: jaja, owsianka, jabłko Co lubisz jeść na obiad : ryby, warzywa, Co jako przekąskę : warzywa, czasem orzechy włoskie, owoce Co jako deser : wpadają słodycze Ograniczenia [...]
Fritatta ze szpinakiem Składniki: - 10 jaj - garść szpinaku - czosnek,cebula - pomidor - garść oliwek - odrobina tłuszczu - sól ,pieprz Przygotowanie: 1.Szpinak umyć i osuszyć,pokroić cebulę i czosnek, podsmażyć na małej ilości tłuszczu wraz ze szpinakiem. 2.Jaja rozbełtać w miseczce,zmieszać z przestudzonym szpinakiem,wylać do formy ,ułożyć [...]
[...] tak jadlem przez pewien czas dopoki nie zjechalem z tluszczu. Moja dieta to od 4 do 5 posilkow dziennie,kazdy posilek to min 40g bialka zwierzecego(kurczak,wieprz,ryba,jaja),wegle w zaleznosci od pory treninu,im dalej od treningu tym wegli mniej a wiecej tluszczy,posilek przed i po treningowy to ok 70g wegli w porcji,na noc jako dopitka [...]
[...] się temu dokładniej. Jajka bez wątpienia są wręcz idealnym źródłem pełnowartościowego białka, tłuszczów, witamin i składników mineralnych. Spotkać można najczęściej jaja kurcze, kacze, gęsie, strusie, czy przepiórcze. Zaletą ich jest niewielka cena, łatwość przygotowania, możliwość stworzenia z nich różnorodnych i urozmaiconych posiłków, [...]
[...] BTWw czasami z dodatkiem cukrów czy też tłuszczy. ‘Czystym’ produktem z całą pewnością można nazwać produkty, którymi obdarzyła nas natura,wszelkiego rodzaju mięsa,ryby,jaja,nasiona,orzechy,warzywa i owoce. Jeśli ludzka ręka nie tknęła tych produktów,nie są wysokoprzetworzone,za to bardzo bogate w składniki odżywcze, witaminy i minerały – to [...]
[...] - Wartość energetyczna 1592,5 kJ / 381,0 kcal - Bialko: 43,0 g - Weglowodany: 43,0 g - Tluszcze: 4,6 g Opis: koncentrat białek serwatkowych, ultrafiltrowane białko jaja, maltodekstryny, hydrolizat białek serwatkowych, fruktoza, glukoza, olej MCT Opinia: Podobnie jak Profi Whey Mass jest to bulk lecz o troche innym skladzie zawiera [...]
/SFD/Images/2016/4/24/49fd24f2d0b4472498e418d6bf12502c.jpg Placki twarogowe Składniki 250 twarogu 2 średnie jaja 5 gram proszku do pieczenia 20g budyniu waniliowego 6 słodzików 25 mąki, ja użyłem sojowe (dowolnej) Przygotowanie: Najpierw blendujemy jaja z twarogiem. Jak już powstanie jednolita masa dodajemy resztę składników i dokładnie mieszamy. [...]
[...] kasza jaglana, ziemniaki, bataty. Warzywa: Bakłażan, cukinia, brokuł, kalafior, marchew, papryka, szpinak Oleje: Kokosowy, rzepakowy, oliwa z oliwek, lniany Nabiał i jaja: mleko 2%, jaja kurze To są produkty z których układam sobie jadłospis. Oczywiście jak pojawi się jakiś fajny sezonowiec (np. dynie itd.) to sobie coś z niego upichcę. [...]
[...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]